Digi

Musopia yhteistyöhön maailman suurimman instrumenttivalmistaja Yamahan kanssa

Helsinkiläinen Musopia Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Yamaha Guitarsin kanssa. Jokainen Yamaha GigMaker -tuotteen ostanut asiakas saa käyttöönsä Musopian FourChords-sovelluksen.

Yamaha on maailman suurin instrumenttivalmistaja ja Yamaha Guitars on yksi suurimmista kitaravalmistajista. Yamaha GigMaker on tarkoitettu aloitteleville kitaristeille ja siinä on mukana kaikki soittamiseen tarvittavat tuotteet, kuten akustinen tai sähköinen kitara ja vahvistin, kitaralaukku, kielet, hihna ja viritin. Jatkossa tuotteen mukana toimitetaan myös Musopian FourChords-sovellus.

Musopia FourChords on mobiililaitteissa toimiva sovellus, joka auttaa aloittelevaa soittajaa oppimaan soittamisen alkeet helposti ja nopeasti. FourChords on ainoa mobiilisovellus, jossa on yli 1 700 suosittua kappaletta ja laulujen sanat. Sovelluksessa on mukana myös opetusvideoita ja se soveltuu sekä aloittelijalle että edistyneelle kitaristille. FourChords-sovellus kuuntelee käyttäjää ja antaa palautetta soitosta ja osaa ehdottaa käyttäjälle sopivaa kappaletta seuraavaksi harjoiteltavaksi.

– Musopian FourChords ja Yamaha GigMaker ovat täydellinen yhdistelmä, jolla aloitteleva soittaja pääsee nopeasti soittamiseen kiinni. Asiakkaamme voivat löytää ja soittaa heille rakkainta musiikkia heti saatuaan kitaran käsiinsä, toteaa Yamaha Guitarsin markkinointipäällikkö Dennis Webster.

– Musopian FourChords on hyvä esimerkki siitä miten digitalisaatio muuttaa oppimista ja musiikkibisnestä. Kumppanuutemme Yamahan kanssa on merkittävä lisä – läpimurto – kasvustrategiassamme. Voimme tavoittaa valtavan määrän uusia asiakkaita. Samalla soitinvalmistajat saavat pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita, jotka ostavat myöhemmin uusia instrumentteja. Todellinen win-win-tilanne kaikille, toteaa Musopian toimitusjohtaja ja perustaja Topi Löppönen.

Jokkeri