Musiikki

Musiikkisovelluksista tuttu Musopia keräsi rahoitusta kasvuun

Useista musiikkisovelluksista tuttu sovelluskehittäjä Musopia on saanut 660 000 euroa kasvurahaa. Sijoitus on kerätty rahoituskierroksella yksityisiltä sijoittajilta. Rahoituksen myötä helsinkiläisyhtiö voi keskittyä olemassa olevien sovellusten kasvun vauhdittamiseen sekä uusien sovellusten ja liiketoimintamallien kehittämiseen.
musopia-thumb610x224
Musopialla on kehityksen alla useita sovelluksia, joista ensimmäisen julkaisu on luvassa jo kesän aikana. Lisäksi Musopia panostaa jo olemassa olevien sovellusten kehittämistä sekä laajentamista Android-käyttöjärjestelmän puolelle.

Musopian pyrkimys on kehittää musiikin soittoa helpottavia sovelluksia ja tuoda musiikin opettelun ilo kaikkien ulottuville. Musopia on lanseerannut tähän mennessä kolme musiikkisovellusta, joita on yhteensä ladattu jo yli puolitoista miljoonaa kertaa. Ne ovat myös menestyneet hyvin ja päässeet Applen AppStoren top 25 -listalle peräti 57 eri maassa. Lisäksi tammikuussa Musopia julkisti yhteistyösopimuksen kitaravalmistaja Samic Music Corporationin kanssa.

Lisätietoa täältä.

AnaGonda