Digi

Musiikkia joulujuhliin ja after ski -bileisiin

Syksyn pimeyden ja märkyyden tilalle on vihdoin tullut talvi ja pian tulee joulu.
ue-boom-winter-2016-2
Joulun rentouttavan yhdessäolon ajan käynnistää riehakas pikkujoulukausi eri muodoissaan. Talvi puolestaan tuo mukanaan lumen ja sen myötä kaikenlaiset hauskat ulkona liikkumisen muodot. Laskettelu, pulkkamäki, hiihtäminen ja monet muut aktiviteetit ovat mahtavia porukassa tehtäviä talviharrasteita. Eikä pidä unohtaa after ski -bileitä!
Bileet kuin bileet paranevat hyvällä musiikilla. Siihen kuitenkin tarvitaan äänentoistoa, joka on mahdollisimman helposti käytettävissä. Kun kyse on astetta kosteammista bileistä, kirjaimellisesti tai vertauskuvallisesti, äänentoistosta olisi hyvä löytyä myös kestävyyttä kosteudelle ja kolahduksille. Juhlien hulinassa kun helposti sattuu ja tapahtuu.

Pikkujoulukinkerit ja muut joulujuhlat paranevat helposti Ultimate Earsin langattomilla kaiuttimilla, joita voi hallita helposti ja vaivatta vaikkapa omalla älypuhelimella. UE BOOM-, UE BOOM 2- ja UE MEGABOOM -matkakaiuttimet ovat tähän oivallinen ratkaisu. Tölkin mallisen kaiuttimen sijoittaa helposti lähes minne tahansa. Kun ääntä tarvitaan enemmän, voi näitä kaiuttimia linkittää toisiinsa useammankin – vaikka kymmenittäin! PartyUp-ominaisuuden ansiosta musiikki toistuu eri kaiuttimista yhtä aikaa ja yhdestä älylaitteesta halliten. Näin isommatkin pirskeet on helppo pitää juhlatunnelmissa pienellä vaivalla.

UE-kaiuttimen voi ottaa mukaan myös after ski -pirskeisiin tai vaikkapa pulkan kyytiin. UE BOOM, UE BOOM 2 ja UE MEGABOOM ovat nimittäin kaikki suojattu kosteudelta, kolahduksilta, lumelta ja jäältä. Jos ulkona musiikin kuuntelu ei kuulosta tarpeeksi houkuttelevalta, voi näppärän matkakaiuttimen ottaa mukaansa vaikkapa saunaan. Mikäpä olisikaan oivallisempi tapa rentoutua liikuntapäivän päätteeksi kuin istahtaa lauteille hyvän musiikin siivittämänä.

Peräti 15 tunnin akunkestolla ja jopa 30 metrin langattomalla käyttöetäisyydellä Ultimate Earsin langattomat matkakaiuttimet ovat oivallinen musiikkivalinta kaikkiin juhliin ja vapaa-aikaan.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokkeri