Urheilu

Mikko Lehtonen lainalle TUTO Hockeyn riveihin ja Rautajoki ei jatka

HC TPS:n puolustaja Mikko Lehtonen siirtyy lainalle Mestikseen TUTO Hockeyn riveihin.
mikko-lehtonen_tuto

Mikko Lehtonen lainalle TUTO Hockeyn riveihin. (kuva: Tutohockey.fi)

20-vuotias Mikko Lehtonen pelasi lainalla viime kaudella TUTOssa ja 46 ottelussa syntyivät tehopisteet 5+13=18. Kuluvalla kaudella Lehtonen on pelannut Palloseuran riveissä 32 ottelua, joissa on syntynyt kaksi syöttöpistettä.

Viime kaudella Lehtonen saavutti TUTO Hockeyn paidassa Mestiksen pronssia.

Lehtonen kuului myös vuosi sitten alle 20-vuotiaiden kisoissa maailmanmestaruuden voittaneeseen Suomen maajoukkueeseen.

JUHA-MATTI RAUTAJOKI EI JATKA TUTO HOCKEYssa
TUTO Hockeyn ja hyökkääjä Juha-Matti Rautajoen 25-vuotiaan tiet eroavat. Rautajoen päätöksen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt.

Rautajoki on kahden lapsen isä ja perhe-elämän ja pelaamisen yhdistäminen osoittautui hankalaksi. Hän haluaa keskittyä perhe-elämään.

– Kahden pienen lapsen isänä aika ei tahdo riittää siihen, että pystyisi antamaan joukkueelle parastaan joka ilta. Tämä on näkynyt otteissa ja sitä kautta vastuukin on jäänyt odotuksia pienemmäksi, Rautajoki totesi TUTO Hockey tiedotteessa.

Viime kaudella Rautajoki iski TUTO Hockeyn paidassa 41 ottelussa tehopisteet 4+8=12 ja keräsi huimat 102 jäähyminuuttia. Tällä kaudella Rautajoki naukutti 19 ottelussa 1+1 tehot ja 39 jäähyminuuttia. Rautajoen paras pistekausi osui kaudelle 2012-13 Suomi-sarjassa Hermeksen paidassa 41 ottelussa 34+15=39.

Juttuun lisättiin noin 19:11 Rautajoen lähteminen TUTO Hockeysta.

Kuva: Tutohockey.fi

AnaGonda