torstai 17.10.2019  | Saini, Saana  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Mikko Laine palaa innolla Turkuun

kello?!

Viime perjantaina varmistui, että hyökkääjä Mikko Laine palaa TUTO Hockeyn paitaan kuluvaksi kaudeksi.
Piikkiöläislähtöinen 29-vuotias Mikko Laine on solminut yksivuotisen sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa. opimuksessa on Liigaoptio sekä mahdollisuus siirtyä ulkomaille.

Laine kiekkoili viimeksi TUTO Hockeyn miehistössä kaudella 2016-17, jolloin hän kiekkoili runkosarjassa 50 ottelua tehoin 22+16=38. Pudotuspelejä hänelle kertyi 11 ottelua tehoin 3+2=5. Hän oli silloin TUTO Hockeyn varakapteenistoa. Seuraavalla kaudella hän pelasi Liigaa Vaasan Sportin riveissä. Viime kaudella Laine pelasi Liigaa Lahden Pelicansissa 38 runkosarjaottelua tehoin 0+3 sekä yhden pudotuspeliottelun ilman tehomerkintöjä. Hän oli myös käväisi pelaamassa Heinolan Peliitoissa 17 Mestisottelua tehoin 9+12=21.

Hän ehti kiekkoilla jo viime viikonloppuna kautensa avausottelunsa Kiekko-Vantaata vastaan ja oli samalla alustamassa TUTO Hockeyn kauden avausmaalia Vantaalla.

– Kiva päästä pelaamaan. Yritän pelata omilla vahvuuksillani, silloin pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Meillä on nälkäinen ja nuori ryhmä, joten tarjoamme varmasti vauhdikasta kiekkoa Marli Areenan katsojille, kommentoi Laine innoissaan tiedotteessa.

– Miksa antaa kaukalossa logolle aina kaikkensa, harva kaveri hyppää kerta toisensa jälkeen kaukaloon samalla tahtotilalla. Hän vetää jokaisessa pelissä jokaisen vaihdon täysillä. Pitää myös muistaa, että hän on aktiivi Mestis-pelaajien maalipörssin ylivoimainen ykkönen, toteaa tyytyväisenä TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Mikko Laine

oikea laitahyökkääjä
• Syntymäaika ja -paikka: 23. maaliskuuta 1990 Piikkiö
• Pituus & paino: 180 cm / 85 kg
• Kätisyys: Right
• Sopimus: 2019-2020

• Viime kauden seura: Pelicans

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.