Urheilu

Mikko Laine jatkaa TUTO Hockeyssa

Hyökkääjä Mikko Laine on solminut TUTO Hockeyn kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Mikko Laine jatkaa TUTO Hockeyssa. (Kuva: Tutohockey.fi)

Mikko Laine jatkaa TUTO Hockeyssa. (Kuva: Tutohockey.fi)

Hyökkääjä Mikko Laine, 25 on allekirjoittanut ensi kauden kattavan sopimuksen ja samalla allekirjoitti TUTO Hockey Oy:n kanssa osa-aikaisen työsopimuksen ja liittyi vahvistamaan TUTOn toimistoketjua osa-aikaisena myyjänä.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Laine jatkaa meillä tulevalla kaudella. Laine meni viime kaudella pelaajana paljon eteenpäin ja on todistanut olevansa erittäin laadukas pelaaja, jonka kanssa vastustajat saavat olla jatkuvasti hereillä. Mikko on harjoitellut koko kesän ryhmän mukana ja on loistavassa kunnossa. Laine on erittäin laadukas vahvistus meille, kommentoi TUTO Hockey urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola seuran kotisivuilla.

Laineella on selvät sävelet, si hän haluaa jatkaa peliuraansa juuri TUTO Hockeyssa.

– Ykköstekijöinä olivat laadukas harjoittelu ja laadukas valmennus sekä sitä kautta tavoitteellinen ja eteenpäin menevä joukkue, kertoo Laine.

Tehoja myös toimiston puolelle

– Tavoitteellisen huippu-urheilun ja siviilityön yhdistäminen on monelle pelaajalle haastavaa, mutta tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Olemme TUTOssa jo reilun vuoden ajan kartoittaneet mahdollisuutta tarjota jollekin pelaajalle pelaamisen ohella työpaikkaa myös toimiston puolella, kommentoi TUTO Hockey toimitusjohtaja Dani Auvinen.

– Aiemmin tuplapestistä oli puhetta jo Antti Virtasen ja Timo Pärssisen kanssa, ja viime kaudella Anton Kokkonen oli parin kuukauden ajan toimistolla päivätöissä. Nyt Laineen kohdalla tehtiin kuitenkin suoraan koko runkosarjan kestävä sopimus. Mikko on siviilikoulutukseltaan kiinteistövälittäjä ja luonteeltaan hyvin myyntityöhön sopiva, joten päätös tuplapestistä oli helppo, kuvailee Aavinen.

– Koitetaan hoitaa hommat niin, että mökki on täydempi kuin viime vuonna, kommentoi Laine tuplapestiään jääkiekkoilijan itsevarmuudella.

AnaGonda