Urheilu

Mikko Haapakoski TPS:n valmennustiimiin

Kai Suikkasen ja Riku-Petteri Lehtosen valmennustiimi saa lisää leveyttä, sillä oululaislähtöinen Mikko Haapakoski liittyy TPS-valmennukseen 1. toukokuuta alkaen 1+2-vuotisella sopimuksella. 

Mikko Haapakoski TPS:n valmennustiimiin (kuva: HC TPS)Puolustajana TPS-paidassa kolme SM-kultaa voittanut Mikko Haapakoski palaa tuttuun kaupunkiin hyvillä mielin.

– Olen todella innostunut paluustani Turkuun, sillä omalta peliuraltani minulla on täältä todella hienoja muistoja ja vastaanotto on ollut ensi hetkestä lähtien todella positiivinen, Haapakoski kommentoi.

TPS:n päävalmentaja Kai Suikkasen kanssa samaan aikaan Kärppien A-nuorten valmennusryhmässä toiminut Haapakoski on kolmen edellisen kauden aikana ollut Mestis-seura Jokipoikien päävalmentajana.

– Tarkkaa työnjakoa tulevalle kaudelle valmennustiimin kesken ei olla vielä käyty läpi, mutta omaa osaamista ja kokemuksia on karttunut vuosien saatossa eri rooleista ja pystyn tuomaan pieniä yksityiskohtia pelin eri osa-alueille.

Kärpissä kolme SM-kultaa apuvalmentajana voittanut Haapakoski on liigapelien lisäksi kartuttanut valmennuskokemustaan Nuorten Leijonien valmennustiimissä. Hän oli osana Karri Kivenvalmennustiimiä, joka luotsasi Suomen Nuoret Leijonat alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuteen vuodenvaihteessa.

TPS vahvisti valmennusorganisaatiotaan jo aiemmin keväällä, kun joukkueen fysiikkavalmennuksesta vastuun otti Timo Kujanen.

Tiedote HC TPS 
Kuva: HC TPS

AnaGonda