Urheilu

Miika Roine SapKosta Pelicansiin

Lahden Pelicans on tehnyt sopimuksen SaPKon parhaan pistemiehen Miika Roineen kanssa.

Miika Roine sapko

Miika Roine Lahden Pelicansin paitaan.
(Kuva: Sapko.fi)

Mestiksessä pelaavan SaPKon paras pistemies hyökkääjä Miika Roine, 23, siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella, jonka lisäksi Lahden Pelicansilla on optio kahdesta jatkokaudesta. Mestiksessä pelaava SaPKo ei ole etsimässä aktiivisesti Roineelle korvaajaa, mutta kaksi viimeistä peliä pässipaidassa pelannut SaiPan Joni Suutari. Suutari liittyy takaisin ensi viikolla pässipaitaan ja on näillä näkyvin Savonlinnassa siirtorajalle eli 16.2. asti.

Miika Roine on ollut loukkaantuneena kuusi viikkoa, mutta on silti edelleen savonlinnalaisten paras pistemies tehtailtuaan kuluneella kaudella 35 ottelussa 11+26=37 tehopistettä. Sunnuntaihin asti Roine on sivussa, jonka jälkeen Roine liittyy Pelicansin jääharjoituksiin. Roine on pelannut seitsemän liigaottelua JYP:n paidassa aikoinaan.

– Roinen suurimmat vahvuudet ovat hyökkäyspäässä, mutta miehen peli ei silti perustu tehopisteisiin, vaan hän on erittäin kokonaisvaltainen pelaaja, joka pelaa aina joukkueelle. Olemme saaneet miehen taitojen lisäksi monelta suunnalta positiivista palautetta miehen luonteesta ja uskomme hänen sopivan erinomaisesti Pelicansiin, urheilujohtaja Mika Saarinen kuvailee uutta tulokasta Pelicansin sivuilla.

Kuva: Sapko.fi

AnaGonda