Urheilu

Miika Elomo TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

TUTO Hockeyn uusi päävalmentaja on Miika Elomo. Elomon sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi ensi kauden sekä sisältää option kaudesta 2017-2018.
Miika Elomo ja Marko Kiprusoff TUTO Hockeyn valmentajaksi. (Kuva: Tutohockey.fi)
Mestisjoukkue TUTO Hockey on pestannut Miika Elomon päävalmentajakseen maanantaina seurajohdon kanssa erimielisyyksiin ajautuneen Ismo Lehkosen tilalle. Elomon apuvalmentajaksi TUTOon palaa 43-vuotias Marko Kiprusoff, joka toimi jo alkukaudesta Ismo Lehkosen apuvalmentajana. Elomo ja Kiprusoff ovat valmentaneet yhdessä niin TPS:n A-junioreita kuin liigajoukkuettakin. Maalivahtivalmentajana jatkaa Antti Meriläinen.

– Elomo on kouluttautunut ammattivalmentajaksi ja hänellä on hyvä kosketuspinta turkulaisiin jääkiekkoilijoihin. TUTO Hockey haluaa strategian ja arvojensa mukaisesti olla rakentamassa turkulaista kiekkoilua, joten Elomo sopii TUTOon erinomaisesti, linjasi TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtaja Dani Aavinen.

– Tällä pallilla on ollut todella päteviä valmentajia ja olen otettu siitä, että olin yksi ehdokas ja minuun vielä päädyttiinkin. TUTO on perinteikäs turkulainen seura, jonka edellinen päävalmentaja oli pitkän linjan valmentaja ja tunnettu siitä, että joukkue on fyysisesti hyvässä kunnossa, kommentoi Elomo uutta pestiään.

Kuva: Tutohockey.fi

Jokkeri