Pelinurkka

Microsoftilta Xbox One, jossa mukana kolme Rainbow Six -toimintapeliä

Joulukuun lopussa julkaistu Rainbow Six: Siege oli viime vuoden odotetuimpia toimintapelejä. Taktista toimintaa, terrorisminvastaista strategiaa ja kiivasta joukkuevetoista pelattavuutta tarjoava pelikokonaisuus on kuin täsmäisku laadukasta moninpeliä janoavalle pelaajalle.
xbox-r6s-rlv_thumb
Nyt tämä huippu-uutuus saapuu kauppoihin Xbox One -pelikonsolin kanssa ja sisältää samalla pelisarjan aiemmat hitit: Rainbow Six Vegas ja Rainbow Six Vegas 2.

Xbox One -pelikonsolin Rainbow Six -erikoiserä sisältää yhden teratavun kiintolevyn, peliohjaimen ja sankakuulokkeet moninpelaamista varten. Xbox One 1TB Rainbow Six Siege -pelikonsolipakettia on saatavilla kaikista hyvin varustetuista alan liikkeistä. Pelikonsolipaketin suositushinta on 399 euroa.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda