Digi

Mekaaninen Logitech G810 -pelinäppäimistö vakuuttaa suorituskyvyllään

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech laajentaa pelinäppäimistöjen valikoimaansa. Logitech G810 Orion Spectrum yhdistää muotoilun ja väriloiston huipputason kytkimiin sekä suorituskykyiseen toimivuuteen.

Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard tulee saataville helmikuun aikana 209 euron suositushintaan.

Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard tulee saataville helmikuun aikana 209 euron suositushintaan.

Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard on mekaaninen näppäimistö, joka on suunniteltu ensisijaisesti pelaajien tarpeet huomioiden. Pelinäppäimistön perustan muodostavat Logitechin huipputasoiset Romer-G-kytkimet, jotka toimivat jopa 25 prosenttia muita mekaanisia kytkimiä nopeammin. Keskeisiä ominaisuuksia ovat myös monipuolisesti räätälöitävä RGB-valaistus ja erilliset mediapainikkeet.

– Tavattuamme kymmenittäin pelaajia kuluneen puolentoista vuoden aikana, kysyimme heiltä kaikilta, mitä he kaipaavat pelinäppäimistölta, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Ujesh Desai.

– Lopputulos on Logitech G810 Orion Spectrum: tyylikäs muotoilu yhdistettynä suorituskykyyn, jatkaa Desai.

Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pelinäppäimistö on yksityiskohtia myöden tarkkaan suunniteltu kokonaisuus. Aina näppäinten pinnoitteesta ja punotusta johdosta lähtien yksityiskohdat korostavat kestävyyttä, laatua ja suorituskykyä. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota käyttömukavuuteen ja käytännöllisyyteen.

Logitechin mekaaniset Romer-G-kytkimet takaavat lähes välittömän painallusvasteen 1,5 millimetrin kosketusvälillä. Etuna on jopa 25 prosenttia nopeampi toimivuus muihin mekaanisiin kytkimiin verrattuna. Se antaa etulyöntiaseman nopeaa reagointia vaativissa peleissä. Romer-G-kytkimet ovat myös äärimmäisen kestäviä. Ne kestävät peräti 70 miljoonaa painalluskertaa, joka on jopa 40 prosenttia perinteisiä näppäinkytkimiä enemmän.

Logitech G810 Orion Spectrumin 16,8 miljoonan värin paletista säädettävä taustavalaistus on vapaasti räätälöitävissä omien tarpeiden mukaan. Valaistus on helppo määrittää Logitech Gaming Software -ohjelmiston (LGS) avulla, jonka mukana tulee erilaisia esiasetuksia jopa yli 300 pelille.

Erityiset mediapainikkeet tekevät puolestaan musiikkitoiston hallinnasta helppoa peliä keskeyttämättä. Äänenvoimakkuuden säätäminen sujuu vaivatta erillisellä rullapainikkeella. Kokonaisuus on viimeistelty kätevillä näppäimistömakroilla, joita voi hallita F1-F12-painikkeilla. Lisäksi erillisessä pelitilassa on helppoa määritellä mitkä painikkeet ovat pois käytöstä peliä pelatessa.

Jokkeri