Digi

Mehukkaat JUICE-lisävarusteet täydentävät älypuhelimia

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin leikkisästi ja värikkäästi paketoidut JUICE-lisätarvikkeet älypuhelimille. Valikoima sisältää tarvikkeita latureista johtoihin ja vara-akuista matkaäänentoistoon.

Vasemmalta: JUICE Power Station (46,90€), JUICE Sleek Sound Square (31,90€) ja JUICE In-Car Lightning Charger (21,90€).

Vasemmalta: JUICE Power Station (46,90€), JUICE Sleek Sound Square (31,90€) ja JUICE In-Car Lightning Charger (21,90€).

”Miksipä sitä ei kutsuisi juuri sillä nimellä?”, tuumi JUICEn perustaja ajatustaan eräänä aamuna aamiaista nauttiessaan. JUICE on suomeksi mehu ja varsin mehukkaista sekä raikkaasti paketoiduista lisätarvikkeista on kyse merkin tuotevalikoimassa. Juice kääntyy puhekielessä tarkoittamaan myös polttoainetta tai virtaa. Juuri tästä on kyse myös JUICEn tuotteissa: lisää virtaa älylaitteille.

JUICE-tarvikevalikoima kattaa erilaiset kaapelit, laturit, vara-akut, matkakaiuttimet ja monet muut lisätarvikkeet, joita älypuhelinten kanssa käytetään ja tarvitaan. Nyt tämä brittiläinen valmistaja on rantautunut kotimaastaan myös Pohjoismaihin.

JUICE In-car Lightning Charger

Lightning-liitännällä varustettu 1 000 milliampeerin autolaturi sopii Apple-älylaitteiden lataamiseen. Pienen kokonsa ansiosta laturi mahtuu vaivatta vaikkapa hansikaslokeroon. Puolitoistametrisen latauskaapelinsa ansiosta laturi ulottuu autossa kaikkialle.

JUICE Power Station

Tehokas 11 200 milliampeerin lisäakku tuo virtaa tilanteisiin, jolloin puhelimen lataaminen verkkovirrasta ei syystä tai toisesta onnistu. Akusta riittää virtaa jopa kahden eri laitteen yhtäaikaiseen lataamiseen. Tehokkaaseen akkuun sähköä voidaan varastoida runsaasti ja sitä riittääkin useimpien puhelinmallien kohdalla jopa kuuteen latauskertaan.

JUICE Sleek Sound Square

Pienikokoinen matkakaiutin tuo ääntä ja tunnetta tilanteisiin paikasta riippumatta. Bluetooth-yhteydellä toimiva langaton kaiutin toimii jopa kuusi tuntia yhdellä latauksella tai vaihtoehtoisesti peräti kymmenen tuntia stereoliitäntää käyttäen.

JUICE Charg&Sync Cable

JUICE Charg&Sync Cable -kaapelien kuluttajahinnat ovat 9 – 24,90 euroa.

JUICE Charg&Sync Cable -kaapelien kuluttajahinnat ovat 9 – 24,90 euroa.

JUICEn lataus- ja tiedonsiirtokaapelit tarjoavat luotettavaa toimivuutta niin Applen, Samsungin, Nokian kuin monen muunkin valmistajan älypuhelimille ja tablettilaitteille. Värikkäästä johtovalikoimasta riittää vaihtoehtoja moneen tarpeeseen. Valikoimaan kuuluvat myös erikoispitkät kolmimetriset kaapelit.

Jokkeri