Urheilu

Matt Watkins KooKoo:n paitaan

KooKoo vahvistaa Liiga-miehistönsä rivejä kokeneella kanadalaishyökkääjä Matt Watkinsilla.
kookoo_liiga-thumbs
Kanadalainen Matt Watkins, 28, on KooKoon tuorein hyökkääjähankinta historialliselle Liiga-kaudelle 2015–2016. KooKoon ja Watkinsin sopimus on yksivuotinen.

– Watkins on kokenut ja työteliäs hyökkääjä, joka on tehnyt myös tasaisesti tulosta pisteiden muodossa viime kausina, taustoittaa KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Watkins on pelannut usean kauden ajan AHL:ssä ja taustalta löytyy myös yksi NHL-ottelu Arizona Coyotesista kaudelta 2011–2012. Tehokkaimmalla AHL-kaudella kanadalainen teki 36 pistettä ja kaudella 2012–2013 hän toimi joukkueensa Bridgeport Sound Tigersin kapteenina.

Viime kauden nikkarihyökkääjä pelasi Wien Capitalsissa Itävallan pääsarjaa sekä CHL:ää. Watkins tehtaili Itävallassa runkosarjassa 32 pistettä, pudotuspeleissä 11 pinnaa ja CHL:ssä neljä tehopistettä.

– Matt oli yksi johtavista pelaajista viime kaudella Wienin joukkueessa, joka ylsi aina sarjan finaaleihin asti ja osallistui myös koviin CHL-peleihin. Hän on hyvä aloittaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä sekä keskellä että laidassa, mikä antaa kokoonpanon suhteen mahdollisuuksia, Kultanen kommentoi.

Watkins saapuu Suomeen ja Kouvolaan heinä-elokuun taitteessa. KooKoolla on nyt kasassa sopimus kahden maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja 13 hyökkääjän kanssa.

AnaGonda