Urheilu

Matias Sointu Ilvekseen, Patrik Moisio TPS:ään

Ilves ja TPS ovat sopineet kahdesta pelaajasiirrosta. Matias Sointu palaa Ilvekseen ja Patrik Moisio siirtyy samalla TPS:n riveihin.

sointu-matias_tps

Matias Sointu pukee jatkossa Ilveksen pelipaidan.
(kuva: Liiga.fi)

2012-13-kauden jälkeen Ilveksestä Turun Palloseuraan siirtynyt Matias Sointu palaa kasvattajaseuraansa loppukauden mittaisella sopimuksella. Tällä kaudella hyökkääjä on laukonut TPS:ssä 42 ottelussa kymmenen maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Kahdeksassa CHL-ottelussa Sointu teki tehot 3+1=4.

24-vuotias laitahyökkääjä Sointu on pelannut Liigassa yhteensä 246 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 45+63=108. Soinnun piste-ennätys on kaudelta 2012-13, jolloin hyökkääjä iski Ilveksessä 56 ottelussa tehot 14+18=32.

– Olemme hakeneet hyökkäykseen vahvistusta – osaltaan myös aiempien pelaajasiirtojen ja joukkuetta vaivanneiden loukkaantumisten vuoksi. Sointu on todistanut pystyvänsä tekemään pisteitä Liigassa, ja hän tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäykseemme, kertoo Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja.

Turkulaislähtöinen hyökkääjä Patrik Moisio siirtyy TPS:ään Tampereen Ilveksestä, jossa mies on tällä kaudella pelannut 19 ottelua tehoin 2+0. Moisio on Turun Palloseuran kasvatti ja on urallaan edustanut Ilveksen lisäksi TUTOa ja Porin Ässiä.

– Moisio tuo joukkueeseemme kaivattua energiaa ja fyysisyyttä, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda