Urheilu

Maalivahti Rasmus Rinne siirtyy Vaasan Sportiin

Maalivahti Rasmus Rinne siirtyy Vaasan Sportin riveihin ensi kaudeksi kaksivuotisella sopimuksella.
Maalivahti Rasmus Rinne siirtyy Vaasan Sportiin. (Kuva: Liiga.fi)Liigajoukkue Vaasan Sport on solminut kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Rasmus Rinteen, 25, kanssa. Rinne siirtyy Rauman Lukosta Vaasaan.

– Rinne on isokokoinen modernin ajan maalivahti, joka on osoittanut pystyvänsä pelaamaan tätä sarjaa hyvällä tasolla. Odotamme hänen haastavan Mika Järvisen peliaikakilpailussa, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä Sportin verkkosivuilla.

Rinne on Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti, joka pelasi Lukon paidassa kuluneella kaudella kahdeksan runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 90,8. Sitä ennen Rinne pelasi kaksi kautta Porin Ässissä. Kaudella 2013-14 hän torjui 34:ssä ottelussa torjuntaprosentilla 91,3 ja seuraavalla kaudella 28:ssa ottelussa torjuntaprosentilla 91,8.

– Hienoa tulla Sportiin. Tämä on loistava paikka tulla näyttämään mitä osaa ja kehittyä urheilijana sekä jääkiekkoilijana. Joukkue tulee varmasti olemaan kilpailukykyinen ja pelaamaan voitoista illasta toiseen. Omia vahvuuksiani ovat pelinluku ja rauhallisuus. Kehitettävää pelaamisesta ja urheilijana elämisessä riittää aina ja olen varma, että Sportissa voin kehittyä paremmaksi maalivahdiksi, Rinne kommentoi Sportin verkkosivuilla.

Kuva: Liiga.fi

Jokkeri