torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Maalivahti Pekka Tuokkola JYPiin kolmeksi viikoksi

kello?!

Maalivahti Pekka Tuokkola torjuu marraskuun maaottelutaukoon asti JYP:n maalia.
JYPin maalivahti Joona Voutilainen loukkaantui lauantain ottelussa Lappeenrannassa. Tämän hetkisen ennusteen mukaan sairasloma kestää muutamia viikkoja.

JYP on tehnyt maalivahti Pekka Tuokkolan kanssa kolmen viikon pelaajasopimuksen. Sopimus kestää marraskuun maaottelutaukoon asti. Sopimus kestää marraskuun maaottelutaukoon asti.

Tuokkola on jyväskyläläisille jääkiekkokannattajille ja JYPin pelaajille tuttu maalivahti. Tuokkola, 34, on pelannut JYPin maalilla yhteensä 6 kautta vuoden 2006 jälkeen, kahteen eri otteeseen.

Tänä syksynä Tuokkolalla ei ole ollut seuraa, mutta hän on harjoittelut säännöllisesti joukkuetreenien ulkopuolella. Viime kaudella Tuokkola voitti EBEL-liigan mestaruuden italialaisen HC Bolzanon joukkueessa.

– Olemme iloisia, että kiihkeässä ottelurytmissä saimme tutun ja kokeneen kaverin pikahälytyksellä joukkueemme vahvuuteen, luonehtii JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Lähde: JYPin tiedote

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.