tiistai 19.03.2019  | Suomen lippu Juuso, Josefiina, Jooseppi, Joosef, Joose  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Viihde

Maailmankuulu Harlem Globetrotters saapuu Suomeen

kello?!

Taiturimaisia koripallon näytösotteluita pelaava The Harlem Globetrotters -joukkue saapuu vierailulle Suomeen Toukokuussa.

The Harlem Globetrotters esiintyy Porin Isomäki Areenan koripalloparketilla lauantaina 5. toukokuuta. Lipunmyynti otteluun on käynnissä Lippu.fi sivuilla.

Ottelulippujen lisäksi myynnissä on erityisiä Magic Pass -lippuja saman iltapäivän ennakkotapahtumaan, jossa mahdollista tavata joukkueen pelaajia ja kokeilla pallotemppuja heidän kanssaan.

The Harlem Globetrottersin Suomen-vierailu on osa joukkueen laajaa maailmankiertuetta. Kyseessä on ainutlaatuinen joukkue, jonka ottelut tarjoavat huikeaa maailmanluokan viihdettä koko perheelle. Pelit ovat yhdistelmä taiturimaista pallonkäsittelyä, upeita pallottelutemppuja ja nautittavaa viihdettä – mutta myös taitavaa pelaamista.

The Harlem Globetrotters -joukkue on ilahduttanut urheiluviihteen ystäviä ympäri maailman jo lähes 90 vuoden ajan ja sen pelit ovat yhdistelmä taiturimaista pallonkäsittelyä, upeita pallottelutemppuja ja nautittavaa viihdettä.

The Harlem Globetrotters nähtiin viimeksi Suomessa 2016 maaliskuussa Vantaan Energia Areenalla.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.