Urheilu

Maailmamestarimaalivahti KalPaan joulutaukoon asti

Maailmanmestarimaalivahti Niko Hovinen tuuraa loukkaantunutta Eero Kilpeläistä KalPassa joulutaukoon asti.
niko_hovinen-pelicansKalPa tiedottaa, että KalPan ykkösmaalivahti Eero Kilpeläisen loukkaantuminen vaatii neljästä kuuteen viikkoa toipumisaikaa. KalPa on hankkinut maailmamestarimaalivahdin 28-vuotias Niko Hovisen. Hovisen sopimus ulottuu joulutaukoon asti.

Hovinen pelasi alkukauden KHL-liigaa Medvescak Zagrebin rivistössä, mutta Hovisen sopimus purettiin yhteisymmärryksessä marraskuun alussa. Hän ehti pelata kroatilaisseuran maalilla viisi KHL-ottelua torjuntaprosentilla 84,2.

Hän pelannut seitsemän Liiga kausien aikana Lahden Pelicansia, Oulun Kärppiä ja Helsingin Jokereita. ovinen oli mukana maailmanmestaruuden 2011 voittaneessa Suomen maajoukkueessa, mutta ei päässyt MM-kisoissa kertaakaan tolppien väliin.

– Eilen saimme tietää, että Eeron vamma tarvitsee noin neljästä kuuteen viikkoa huilia. Katsoimme markkinat samantien, emme halua riskeerata Eeron loppukautta, vaan annamme hänelle sen ajan minkä toipuminen tämän hetken tietojen mukaan tarvitsee, KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen kommentoi seuran verkkosivuilla.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokkeri