maanantai 11.11.2019  | Panu  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Lukko jysäytti siirtopommin! Ilkka Heikkinen palaa kotiin

kello?!

34-vuotias puolustaja Ilkka Heikkinen palaa kasvattajaseuraansa Rauman Lukkoon loppukauden kestävällä sopimuksella.
Puolustaja Ilkka ”Bono” Heikkinen, 34, on Rauman Lukon oma kasvatti, joka on edusti kolme viime kautta TPS:ää. Edelliskaudella 55 ottelussa syntyi huikeat 40 tehopistettä. Alkukauden aikana hän ei ole kiekkoillut missään. Heikkinen solmi loppukauden kattavan sopimuksen Rauman Lukon kanssa.

− Meille iso hankinta tässä kohtaa. Äärettömän iloinen, että tällainen lisä puolustukseen saatiin tässä kohtaa. Saadaan seuran oma pelaaja vielä kerran taistelemaan seuran värien puolesta. Olemme pitäneet Ilkan kanssa yhteyttä ja keskustelleet mahdollisuudesta palata Lukkoon. Tässä kohtaa se realisoitui, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo tiedotteessa.

Kokenut puolustaja on ollut alkukauden pelaamatta. Hän kertoo tiedotteessa halunneensa ottaa etäisyyttä jääkiekkoon. Mies teki taukonsa aikana muun muassa remonttia.

− Onhan sitä aina haaveillut, että saisi vielä Raumalla pelata. Varsinkin kun ulkomailla olin, niin kaipailin kotikaupunkiani. Sattuneista syistä asia ei koskaan konkretisoitunut, mutta nyt kesästä asti olemme Kalle Sahlstedtin kanssa olleet juttusilla asiasta. Mulla oli rehellisesti sanottuna motivaatio-ongelmia kesällä rankan viime kauden jälkeen. Tuntui, että jaksanko vielä, Heikkinen pohtii.

Heikkisen sopimuksen myötä Ilveksestä lainalla Lukossa ollut Olli Vainio palaa takaisin Tampereelle ja Ilveksen miehistöön.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.