sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Lukko ja Jyri Marttinen purkivat sopimuksensa

kello?!

Lukko ja kokenut puolustaja Jyri Marttinen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.
Rauman Lukko ja puolustaja Jyri Marttinen, 36, ovat purkaneet sopimuksensa. Osapuolet päätyivät ratkaisuun hyvässä yhteisymmärryksessä. Marttinen ehti kiekoilemaan tällä kaudella vain raumalaisjoukkueessa neljä ottelua.

− Meidän nuoret pelaajat ovat tehneet vahvan esiintulon ja ottaneet isoja kehitysaskeleita, ja kun nuoret pelaavat näin hyvin, tulee heille antaa myös heidän ansaitsemaansa peliaikaa. Tällöin ei ole viisasta istuttaa kokenutta pelaajaa penkillä tai katsomossa, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt perustelee.

Jyri Marttinen siirtyi Rauman Lukkoon 1+1 -vuotisella sopimuksella toukokuussa 2017. 36-vuotias puolustaja pelasi sinikeltaisissa yhteensä 48 ottelua ja viimeisteli niissä tehopisteet 2+7=9. Pudotuspelejä kertyi viime keväänä kaksi.

Viime kaudella Marttinen pelasi Lukossa 48 ottelua tehoin 2+7. Yhteensä hänellä on Liigassa takana 665 ottelua. Hän on edustanut lisäksi JYPiä, Pelicansia ja Ässiä, jossa hän teki ratkaisevan loppuottelun voittomaalin vuonna 2013.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.