Urheilu

Lucenius ja Männikkö eivät jatka Sportissa

Vaasan Sportin kausi jääkiekkoliigassa jatkuu ilman hyökkääjäkaksikkoa Niclas Luceniusta ja Miikka Männikköä.

(Kuva: Hc.tps.fi)

Niclas Lucenius ei jatka Vaasan Sportissa. (Kuva: Hc.tps.fi)

Hyökkääjä Niclas Luceniuksen so­pi­muk­ses­sa oli lokakuun loppuun jatkunut koeaika, joka ei tuottanut hänelle pitempää kontrahtia ja ei myöskään jatkettu hyökkääjä Miikka Männikön mää­rä­ai­kai­sta so­pi­musta.

– Lucenius ja Männikkö auttoivat joukkuetta tässä tilanteessa ja suorittivat omat tonttinsa tarkoitetusti. Päätimme kuitenkin olla jatkamatta heidän kanssaan. Kiitokset ja tsempit jatkoon molemmille, toteaa Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Sami Blomqvistin sopimus jatkuu alustavasti 22.11. asti. Sopimus sisältää seuran option loppukaudesta.

Oulun Kärpissä vuokralla ollut hyökkääjä Aleksi Rekonen, sekä Mestis-joukkue RoKissa vuokralla ollut maalivahti Timo Niemi palaavat takaisin Vaasan Sportiin. Joukkueen harjoituksiin vähintään maajoukkuetauon ajaksi liittyvät myös Kokkolan Hermeksestä Felix Westermarck, Jesse Väkelä, sekä Ville Rajala.
Sairastuvalla pitkäiaikaispotilaiden Ville Leskisen ja Otto Karvisen tilanteet ovat yhä ennallaan. Karvinen on poissa kuukausia ja Leskinen vielä viikkoja. Myös Tommi Tikan paraneminen kestää viikkoja. Joonas Komulainen on ollut toipilaana viikkoja ja pystynee liittymään joukkueen harjoituksiin ensi viikolla.

AnaGonda