tiistai 19.03.2019  | Suomen lippu Juuso, Josefiina, Jooseppi, Joosef, Joose  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Kuuntele

Lordi julkaisi uuden kappaleen Your Tongue’s Got The Cat

kello?!

Hevirockyhtye Lordi julkaisi tänään uuden kappaleen nimeltä Your Tongue’s Got The Cat.

Suomalainen hevirockyhtye Lordi tekee paluun uuden albumin voimin, joka julkaistaan 25. toukokuuta. Esimakua tulevalta albumilta saadaan tänään perjantaina 13. huhtikuuta, kun Lordi julkaisi ensimmäisen singlen Your Tongue’s Got The Cat.

– Your Tongue’s Got The Cat onselkeästi levyn kevein kappale, muistuttaa omasta mielestä eniten vanhaa Lordia. Biisi kertoo kauhutarinan kohtauksen, jossa mies valvoo rakkaan neitonsa sängyn vierellä muistellen yhteisiä aikoja. Rouva kun sattuu olemaan demonin riivaama, eikä hänen persoonastaan ole enää mitään vanhaa ja tuttua jäljellä, Mr. Lordi avaa kappaleen taustoja tiedotteessa.

– Tässä voi toki kuulla myös allegorian dementiaan ja Alzheimerin tautiin, jos niin haluaa. Oma isä-vainaani oli viimeiset vuotensa muistisairaana, sen verran on omaa kaikupohjaa tässä, yhtyeen nokkamies jatkaa.

LORDI – Your Tongue’s Got The Cat (2018) // Official Lyric Video // AFM Records
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Kuva: facebook.com/LordiOfficial

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.