maanantai 20.05.2019  | Lilja, Karoliina, Lilli Kaatuneitten muistopäivä Kaatuneitten muistopäivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Lordi esiintyy Suomessa ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen

kello?!

Hard rock -yhtye Lordi esiintyy Tavastialla joulukuussa. Suomessa yhtye keikkaili viimeksi vuonna 2016.

Hard rock -yhtye Lordi konsertoi perjantaina 28. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubilla. Lokakuussa kahden kuukauden mittaiselle Euroopan-kiertueelle suuntaava bändi tuo Tavastialle rock-shown, joka nähdään tulevina kuukausina Euroopassakin.

Viime vuosina pääosin ulkomailla keikkaillut Lordi nähtiin Suomessa viimeksi Tuska-festivaalilla vuonna 2016. Konsertin ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 5. syyskuuta klo 9:00.

Lordin uusin studioalbumi Sexorcism julkaistiin toukokuussa ja se nousi muun muassa Saksan albumilistan Top 20:een sekä Suomessa fyysisen albumilistan sijalle neljä. Lordin yhdeksäs pitkäsoitto on saanut hyviä arvioita ympäri Eurooppaa.

– Oli korkea aika saada bändin näyttävä live-show jälleen Tavastia-klubille. Edellisestä kerrasta on jo kymmenen vuotta aikaa. Lordi on Euroopassa kovassa nosteessa ja klubikeikkojen lisäksi yhtye esiintyy joka vuosi merkittävillä eurooppalaisilla festivaaleilla, mikä osoittaa että bändillä on edelleen paljon annettavaa myös kotimaassaan, Tavastia-klubin promoottori Juhani Merimaa hehkuttaa.

Liput:

• Myyntiin: keskiviikkona 05.09.2018 klo 9
• Ennakkoon: Tiketistä alkaen 25 euroa
• Ovelta: 28 euroa

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.