Musiikki

Logomon klubikeikkojen tarjonta laajenee

Logomolla on jatkossa tarjolla enemmän klubihenkisiä iltoja. Logomo Live Club -keikkoja on talossa lähes viikoittain, ja ne vaihtelevat kooltaan sadan hengen pikkukeikoista tuhansia ihmisiä kokoaviin huippuartistien konsertteihin.
logomo_live-club
Logomo tuo ohjelmistoonsa uuden konseptin, Logomo Live Clubin, jonka alle kerätään kaikki koko illan klubikeikat. Live Club -illoissa hyödynnetään Logomon joustavia ja erikokoisia tiloja. Logi 3 -sali toimii hyvin 100–400 hengen yleisöille, ja suuri Logomo-sali skaalautuu 200 hengen illoista aina tuhansia katsojia kerääviin konsertteihin.

– Logomo tunnetaan etenkin isoista konserteista, joissa pääasia on itse show. Nyt tarjolla on yhä enemmän klubikeikkailtoja, joissa hyvä seura ja viihtyisä ympäristö ovat tulijoille vähintään yhtä tärkeitä asioita kuin itse artistit, Logomon tapahtumajohtaja Janne Auvinen kertoo.

Ensimmäinen Live Club -keikka jo maanantaina

Live Club -keikat käynnistyvät heti ensi maanantaina 5.10. Illan vetonaulaksi saapuu kanadalainen Danko Jones, jonka konserttia varten Logi 3 -sali muutetaan 400 hengen viihtyisäksi klubiksi.

– Logi 3 sopii loistavasti klubi-iltoihin, kun sen valo- ja äänitekniikka päivitetään rock-klubihenkisiksi. Tavoitteena on tuoda taloon rentoja keikkoja, joissa voi jutella kaverille baaritiskillä, nauraa, itkeä ja nauttia hyvästä musiikista.

– Logomo Live Club -sateenvarjon alle mahtuu kaikkea death metallista iskelmään ja runoilloista stand-upiin. Luvassa on myös jazzia, bluesia, progea, heviä, ysäribileitä ja paljon muuta.

Lokakuussa Logomo Live Clubilla esiintyvät Danko Jonesin lisäksi ainakin Flaming Sideburns (10.10.) ja Battle Beast (17.10.). Tavoitteena on järjestää loppuvuoden aikana noin 30 erilaista klubi-iltaa. Tarjolla on yleensä useampi bändi saman illan aikana.

– Haluamme tehdä Logomosta kaikenkokoisille artisteille helpon ja hyvän keikkapaikan, jossa riittää yleisöä. Uransa alkuvaiheessa olevat bändit saavat hyvin kuulijoita, kun illan vetovoima ei ole pelkästään yhden bändin varassa, kertoaa Logomon tapahtumajohtaja Janne Auvinen.

AnaGonda