Digi

Logitechin uudistuksessa muotoilu avainasemassa -katso video

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkisti historiansa suurimman brändiuudistuksen. Se kuvastaa koko yhtiön uudistumista, jossa muotoilu, värikäs uusi asenne ja uusittu logo ovat avainasemassa. Samalla esitellään uusi merkki tuoreimmille tuoteryhmille: Logi.

Logitech teknologiayhtiön  uusi logo.

Logitech teknologiayhtiön  uusi logo.

Logitech tunnetaan teknologiayhtiönä, joka on menestynyt erityisesti tietokoneiden oheislaitteiden valmistajana. Nykyään Logitechin ydinosaamisena on kuitenkin muotoilu. Tuotevalikoima ei koostu vain tietokoneiden oheislaitteista, vaan yhä enenevissä määrin jokapäiväiseen elämäämme liittyvistä tuotteista.

Vuodesta 2013 lähtien Logitech on päivittäisten toimintojensa taustalla uudistanut yhtiötä sekä yrityskulttuurin että tuoteinnovaatioiden osalta. Logitechin viimeisimmät tuotejulkistukset ovat seurausta näistä muutoksista ja ovat osaltaan luoneet Logitechin uutta yrityskuvaa. Kuluvan vuoden aikana on luvassa rohkeita värejä ja yksinkertaisen kaunista muotoilua, jotka nousevat esille niin Logitechin kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa, tuotteiden paketoinnissa kuin kauppojen hyllyillä.

”Olemme uudistaneet Logitechia luomalla upeita tuotteita, joissa yhdistyvät kehittynyt teknologia ja tyylikäs muotoilu”, kommentoi Logitechin pääjohtaja Bracken Darrell. ”Olemme koonneet maailmanluokan muotoilutiimin, jota johtaa pääsuunnittelija Alastair Curtis. Muotoilu on kaiken luomamme keskipisteessä. Näkemyksemme muotoilusta ulottuu klassisen käsityksen ulkopuolelle. Meille se merkitsee kehittyneen teknologian, liiketoimintastrategian ja asiakasymmärryksen yhdistelmää. Tuotteemme ovat kulkeneet pitkän kehityskaaren ja nyt on aika viedä myös tuotemerkkiämme eteenpäin.”

Osana Logitechin uudistumista nimi Logi tulee näkymään yhä useammissa tuotteissa. Luvassa on myös yllätyksiä ja muutoksia uusissa tuoteryhmissä.

”Logitech on käynyt läpi valtavan muutoksen. Olemme luoneet identiteetin, joka heijastaa paremmin sitä, mitä olemme nyt ja tulevaisuudessa”, kommentoi Logitechin pääsuunnittelija Alastair Curtis. ”Tämän kokoluokan muutokset yhtiössä vaatii yhtäältä rohkean muutoksen myös yrityskuvan osalta.”

Jos ei video näy selaimellasi, niin katso tästä.

AnaGonda