Digi

Logitechin näppäimistö ottaa olohuoneen hallintaan

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo olohuoneisiin kätevän näppäimistön, jolla tietokoneen käyttö sujuu vaivatta television kautta.

Logitech_K400_Plus_5

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus tulee saataville tummanharmaana ja valkoisena heinäkuussa 49 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus on langaton näppäimistö, joka sopii erinomaisesti olohuonekäyttöön. Näppäimistön kosketusalustan ansiosta erillistä hiirtä ei tarvita ja näin televisioon liitettyä tietokonetta voidaan kätevästi hallita suoraan sohvalta käsin.
-Olohuone on paikka, jossa rentoudumme, viihdytämme itseämme ja olemme yhteydessä läheisiin ihmisiin. Logitech K400 Plus tekee tietokoneen käytöstä television kautta helppoa ja vaivatonta, kommentoi Logitechin tietokonetarvikkeiden johtaja Charlotte Johs.

Lisää hallittavuutta tarjoavat erityiset mediapainikkeet, joiden avulla esimerkiksi äänenvoimakkuuden ja selainohjelman hallinta on entistä vaivattomampaa. Langaton käyttö ulottuu jopa kymmenen metrin päähän ja paristoista riittää virtaa jopa puolentoista vuoden käyttöön.

Logitech K400 Plus on entistä yhteensopivampi erilaisten laitteiden kanssa. Tuettuja käyttöjärjestelmiä ovat sekä Windows 7, 8 ja 10, Google Chrome että Android 5.0 ja uudemmat versiot. Logitech K400 Plus on yhteensopiva myös useiden älytelevisioiden kanssa. Näppäimistö liitetään ohjattavaan laitteeseen pienikokoisella usb-liitäntään kytkettävällä Unifying-vastaanottimella. Näin käyttöönotto on yksinkertaista ja vaivatonta.

AnaGonda