Digi

Logitechilta Xbox One- ja PC-yhteensopiva rattiohjain

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech  julkisti Xbox One- ja PC-yhteensopivan rattiohjaimen. Sen ominaisuuksia ovat ensiluokkainen tärinävaste, nahkapäällysteinen ratti ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut polkimet.

G920_Wheel_3

Logitech G920 Driving Force -rattiohjain tulee myyntiin lokakuun alussa 449 euron suositushintaan. Driving Force Shifter tulee saataville 69 euron suositushintaan. Molemmat hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech G920 Driving Force -rattiohjain on suunnattu ajopeliharrastuksensa tosissaan ottaville pelaajille. Nahkapäällysteinen ratti, teräsvalmisteiset polkimet ja kaksimoottorinen tärinävaste takaavat täydellisen ajonautinnon ja realistisen ajotuntuman kaikenlaisissa ajopeleissä.
– G920 on rattiohjain, jota fanimme ovat meiltä odottaneet Xbox One -pelikonsolille. Kokemuksemme aiempien rattiohjainten kanssa on auttanut meitä luomaan laadukkaan ohjaimen erityisesti Xbox One -pelejä ajatellen. En malta odottaa, että pääsen käyttämään rattiamme tulevan Forza Motorsport 6 -pelin kanssa, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai.

Tämä on iso uutinen kaikille Xbox One -ajopelien faneille, jotka ovat tottuneet ajamaan Logitechin rattiohjaimilla ja toivoneet sitä meidän konsolillemme. Forza Motorsport 6 -pelin julkaisun myötä kaikki innokkaat kuskit pääsevät autojen ohjaksiin Logitech G920 Racing Wheelin kanssa, kommentoi Xbox-oheislaitteiden johtaja James Hunter.

Laadukkaalta rattiohjaimelta vaaditaan kestävyyttä, napakkaa toimivuutta ja monipuolisia toimintoja. Xbox One- ja PC-yhteensopiva Logitech G920 on suunniteltu nämä asiat mielessä pitäen. Ratin huima 900 asteen kääntösäde takaa aidon ohjaustunteen. Ohjaimen hallittavuus välittää tarkasti tunteen ali- ja yliohjautuvuudesta sekä pidon karkaamisesta tien pinnasta.

Oikeista autoista mallinnetut vinot hammasrattaat takaavat pehmeän ja välittömän tuntuman. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut polkimet puolestaan tarjoavat jämäkän vasteen kestävyydestä ja ajotuntumasta tinkimättä. Korkealaatuinen ratti on päällystetty käsin ommellusta nahasta, jonka ansiosta pito on ensiluokkainen ja miellyttävä.

Ratin rungossa on kiinnitysmekanismi, jolla ratin saa tiukasti kiinni joko pöytään tai erilliseen ajoistuimeen. Kiinnityksen ansiosta ratti pysyy jämäkästi paikoillaan tiukoissa ja yllättävissä liikkeissä. Ratista löytyvät myös Xbox One -ohjaimen painikkeet ja suuntaohjain. Erillisestä poljinosasta löytyy kaasu- ja jarrupoljinten lisäksi kytkin niille pelaajille, jotka haluavat haastaa itsensä äärimmäisen realistisella ohjaintuntumalla.

Driving Force Shifter

Rattiohjainta on mahdollisuus parantaa erikseen hankittavalla Driving Force Shifter -vaihdekepillä, joka täydentää rattiohjaimen kuudella vaihteella ja erillisellä peruutusvaihteella. Teräsvalmisteinen ja nahkapäällysteinen vaihdekeppi on tukevaa tekoa. Rattiohjaimen lailla vaihdekepissä on kiinnitysmahdollisuus, jolla sen saa kiinnitettyä esimerkiksi erilliseen ajoistuimeen.

AnaGonda