Digi

Logitechilta maailman paras langaton pelihiiri ammattilaistason pelaajille

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech vie hiiriteknologian entistä pidemmälle langattomalla pelihiirellään, joka on suorituskykyisempi kuin kilpailevat langalliset hiiret.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Logitech G900 Chaos Spectrum tulee saataville huhtikuun aikana 199 euron suositushintaan.

Logitech G900 Chaos Spectrum tulee saataville huhtikuun aikana 199 euron suositushintaan.

Logitech G900 Chaos Spectrum on pelihiirien lippulaivamalli ja ominaisuuksiltaan kaikkien aikojen monipuolisin. Ammattilaistason tekniikalla ja komponenteilla varustettu pelihiiri tarjoaa äärimmäistä langatonta hallittavuutta ja täydelliset räätälöintivaihtoehdot pelaajan omien vaatimusten mukaan. Olipa sitten kyse oikea- tai vasenkätisestä otteesta, hiiren optisen anturin tarkkuudesta tai hiiren värivalaistuksesta, tässä pelihiiressä on kaikki räätälöitävissä halutulla tavalla.

– Olemme keskustelleet useiden elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa, eikä heistä kukaan pidä hiiren johdosta. He toivoisivat voivansa nauttia langattomuuden tuomasta vapaudesta kuitenkaan tinkimättä langallisen hiiren suorituskyvystä tai varmuudesta. Asetimme suunnittelijoidemme tavoitteeksi luoda langaton pelihiiri, joka olisi kilpailijoidemme langallisia pelihiiriä nopeampi. Logitech G900 on saavuttanut tämän tavoitteen ja olemme varmoja, että se on valmistamistamme pelihiiristä kaikkien aikojen paras, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Ujesh Desai.

Huippunopealla 2,4 gigahertsin langattomalla teknologialla ja yhden millisekunnin raportointinopeudella toimiva Logitech G900 on käytössä täysin viiveetön ja suorituskykyisempi kuin kilpailijoiden langalliset ja langattomat hiiret.

Markkinoiden parhaan optisen PMW3366-anturin ansiosta hiiri seuraa tarkasti käden liikkeitä lähes kaikilla alustoilla. Hiiren herkkyyttä voidaan säätää hienovaraisesti ja tarkasti 200 – 12 000 dpi:n välillä. Tarkan anturiteknologian ansiosta pelihiiri ei kärsi viiveestä tai tahmaisuudesta, vaan pysyy mukana jopa huippunopeassa 300 tuuman sekuntivauhdissa. Logitech G900 onkin langattomana hiirenä aivan omaa luokkaa tarkkuudessaan ja toimivuudessaan.

Toimivuuden lisäksi langattomassa hiiressä on tärkeää sen akunkesto. Logitech G900 kestääkin jopa 32 tuntia täysipainoista pelaamista. Oletusarvoisella valaistuksellakin virtaa riittää jopa 24 tunnin käyttöön. Lataus on helppoa, eikä se estä hiiren käyttöä, koska latauksen ajan se toimii langallisena mallina. Täysi varaus saavutetaan noin kahden tunnin latauksella. Hiiren käyttämä LGS-ohjelmisto osaa myös varoittaa etukäteen varauksen vähenemisestä.

Logitech G900 on muotoilultaan sopiva kummalle kädelle tahansa. Pelihiiren kylkinäppäimet voidaan räätälöidä sopivaksi kummalle puolelle hiirtä tahansa mukana tulevilla magneettisesti kiinnittyvillä näppäinkuorilla. Hiiren muotoilu sopii kaikkiin kolmeen perusotteeseen, joilla hiirtä tyypillisesti käytetään. Muotoilun lisäksi hiiren värivalaistusta voidaan räätälöidä LGS-ohjelmiston avulla, joka tarjoaa värivalaistuksen säädön jopa 16,8 miljoonan värin paletista. Asetuksista löytyy lukemattomia valaistustapoja eri tarpeisiin ja tilanteisiin.

Hiiren tärkeimmät painikkeet on varustettu omilla metallijousilla ja ainutlaatuisilla mekaanisesti taittuvilla saranoilla. Tämän ansiosta painikkeet ovat paitsi kestävämpiä, ne myös vaativat pienemmän liikeradan toimiakseen ja antavat täsmällisen palautteen painalluksesta. Tämä puolestaan mahdollistaa entistä nopeamman reagoinnin kiivaan pelaamisen tiimellyksessä.

Kevytrakenteinen, 107 gramman painoinen Logitech G900 liikkuu kevyesti ja tasapainoisesti alustasta riippumatta. Ylimääräisen painon puuttumisen myötä hiiren liikuttaminen on helppoa ja äärimmäisen nopeaa.

Jokkeri