Digi

Logitechilta liikuttavan hyvin soivat multimediakaiuttimet – katso video

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech laajensi multimediakaiuttimien valikoimaansa jyhkeästi soivalla Logitech z533 -kaiutinsetillä.


Kahdesta satelliittikaiuttimesta sekä erillisestä bassokaiuttimesta koostuva Logitech z533 -kaiutinsetti toistaa äänet vahvasti ja selkeästi. Niin korkeat kuin matalatkin taajuudet soivat kirkkaasti ja erottelukykyisesti. Dynaaminen bassokaiutin toistaa matalia taajuuksia vaikuttavasti ja tuo ääneen jylhyyttä siitä riippumatta käytetäänkö kaiuttimia musiikinkuunteluun, elokuvien katseluun tai pelien pelaamiseen.
Logitech z533 on varusteltu erillisellä langallisella hallintayksiköllä, joka voidaan helposti sijoittaa käden ulottuville esimerkiksi työpöydälle. Hallintayksiköstä löytyvät virtapainike, äänenvoimakkuuden säädin ja bassotoiston säädin.
Säätimien takaa löytyvät RCA-liittimet ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Näin z533-kaiuttimet voidaan helposti liittää esimerkiksi tietokoneeseen, älypuhelimeen, tablettilaitteeseen tai televisioon. Logitech z533 -kaiutinsetti tulee saataville heinäkuussa 99 euron suositushintaan.

Logitech-Z533hintamainos_FB
• Lisää Logitech kauttimista löytyy täältä.

AnaGonda