Digi

Logitechilta leikkisä ja muodikas Play Collection -hiirimallisto

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech esitteli muodikkaan Play Collection -hiirimalliston, joka leikittelee värikkäillä eläinkuvioilla ja geometrisillä muodoilla.

M2238-4mouses-thumb

Logitechin uudet Play Collection-hiiret (vas.) Ophelia-pöllö, Marc-apina, Francesca-kettu ja Luke-leijona. Logitech Play Collection Wireless Mouse M238 tulee saataville heinäkuussa 29,90 euron suositushintaan.

Milanon muotiviikolta vaikutteita ja innoitusta hakenut Logitechin muotoilutiimi loi kokonaan uuden väri- ja muotomaailman tämän vuoden Play Collection -hiirille. Vaatemuodin ja sisustuksen trendejä seuraavat Play Collection -hiiret erottuvat massasta upeilla väreillä, leikittelevillä kuvioilla ja tyylikkäällä muotoilulla.

Neljän Play Collection -hiiren kuvioinnissa on käytetty hauskoja eläinhahmoja. Ophelia-pöllö, Marc-apina, Francesca-kettu ja Luke-leijona tuovat seikkailun tuntua kaikille työpöydille. Muissa Play Collection -hiirissä on käytetty tyylikkäitä ja värikkäitä geometrisiä kuvioita.

– Halusimme tuoda hieman hauskuutta hiiren käyttöön. Yhdistimme hieman värikkyyttä, ripauksen leikkisyyttä ja hyppysellisen luonnetta luodaksemme tämän vuoden Play Collection -hiirimalliston. Muotoilu ja väriyhdistelmät ovat innoittavia, hauskoja ja persoonallisia, kommentoi Logitechin tietokoneiden oheislaitteiden johtaja Charlotte Johs.

Logitech Play Collection Wireless Mouse M238 on kaunis katsoa ja mukava käyttää. Hiiren tarkka sensori toimii lähes millä tahansa alustalla ja virtaa langattomassa hiiressä riittää yhdellä paristolla jopa vuoden yhtäjaksoiseen käyttöön. Hiiri on yhteensopiva Windows-, Mac-, Chrome OS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Langattoman hiiren käyttösäde on jopa kymmenen metriä.

 

AnaGonda