Digi

Logitechilta kompakti mekaaninen pelinäppäimistö

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkisti pienikokoisen pelinäppäimistön. Korkeatasoiset mekaaniset kytkimet, älykäs taustavalaistus ja tuki älypuhelimille tekevät pelinäppäimistöstä ihanteellisen valinnan verkkopeleihin.

Logitech G410 Atlas Spectrum tulee myyntiin lokakuussa 169 euron suositushintaan.

Logitech G410 Atlas Spectrum tulee myyntiin lokakuussa 169 euron suositushintaan.

Logitech G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard on äärimmäisen kevytrakenteinen mekaaninen pelinäppäimistö. Se on suunniteltu ensisijaisesti pelaamista varten ja sen perustana toimivat Logitechin erinomaiset Romer-G-kytkimet. Pienikokoisessa näppäimistössä ei ole lainkaan erillistä numeronäppäimistöä, mikä tekeekin siitä oivallisen ratkaisun esimerkiksi pelitapahtumiin.

Erikoisuutena Logitech G410 -pelinäppäimistössä on tuki älypuhelimille, jotka voidaan valjastaa erilliseksi näytöksi esimerkiksi pelattavan pelin tietojen näyttämiseen. Lisäksi näppäimistön älykäs taustavalaistus voidaan räätälöidä täysin omien käyttötarpeiden mukaisesti.

– Olemme tehneet läheistä yhteistyötä kaikenikäisten pelaajien ja tukemiemme elektronisen urheilun joukkueiden kanssa. Lopputuloksena syntyi pelinäppäimistö, joka on kestävä, äärimmäisen kevyt ja miellyttävä käyttää. G410 Atlas Spectrum on juuri sellainen näppäimistö, jollaista meiltä on toivottu. Se on kevyt ja helppo ottaa mukaan eri tapahtumiin. Sen kompaktin koon ansiosta hiirenkäytölle jää lisätilaa, kommentoi Logitechin pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai.

Pelinäppäimistön ainutlaatuiset Romer-G-kytkimet kestävät käytössä jopa 70 miljoonaa painallusta. Se on peräti 40 prosenttia kilpailijoita enemmän! Kytkimien kosketusväli on vain 1,5 millimetriä, joka takaa jopa 25 prosenttia nopeammat painallukset. Tämä puolestaan näkyy peleissä entistä nopeampana reaktioaikana.

Logitech G410 -pelinäppäimistössä on kaikki tarvittavat pika- ja makronäppäimet. Pienen koon ansiosta se sopii erinomaisesti mukaan otettavaksi. Kapeampi muotoilu jättää myös enemmän hiirelle tilaa. Erityisesti alhaisen DPI-asetusten peleissä tästä on selvää hyötyä.

Pelinäppäimistön jokainen painike on varusteltu yksilöllisellä valaistuksella. Jokaisen painikkeen väri voidaan määrittää jopa 16,8 miljoonan värin paletista. Eri painikkeet voidaan valaista halutulla värillä esimerkiksi pelissä käytettävän loitsun tai aseen mukaisesti. Vaihtoehtoisesti valaistus voidaan valita vaikkapa käytettävän profiilin, halutun tunnelman tai pelikohtaisen toimivuuden perusteella.

Logitech G410 Atlas Spectrum hyödyntää Logitechin ainutlaatuista Arx Control -sovellusta, joka kytkeytyy näppäimistön käyttämään Logitech Gaming Software -ohjelmistoon. Arx Control tekee älypuhelimesta pelinäppäimistön lisänäytön, jolle voidaan tuoda pelin kannalta olennaisia tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan hallita tietokoneen mediatoimintoja. Näppäimistössä on myös oma teline, joka sopii useimmille iOS- ja Android-laitteille.

AnaGonda