Pelinurkka

Logitechilta kilpapelaajien kehittämä huipputarkka pelihiiri

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo myyntiin yhdessä kilpapelaajien kanssa kehitetyn ja testatun Logitech G303 Daedalus Apex -pelihiiren.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition on kilpapelaajien palautteiden perusteella kehitetty pelihiiri. Siksi siinä on Logitechin kehittämä huipputarkka Delta Zero -sensoriteknologia ja metallisella jousimekanismilla varustetut painikkeet.

– Peliyhteisö kertoi meille selkeästi, että he haluavat G302-mallin mukaisen kevyen ja symmetrisesti muotoillun pelihiiren, jossa on G502-mallin huippusensori. Teimme palautteen perusteella laadukkaan pelihiiren, joka on ammattipelaajien kehittämä ja testaama. Näin voimme olla varmoja sen tarkkuudesta, mukavuudesta ja tehokkuudesta, kertoo Logitechin peliosaston johtaja Ujesh Desai.

– Logitech G303 Daedalus Apex tarjoaa meille selkeän edun. Tätä hiirtä on mukava käyttää sen keveyden ja molempiin käsiin sopivan otteen ansiosta, anoo Cloud9-pelitiimin Sean ’sg@res’ Gares.

Logitech G303 sisältää pelihiirimarkkinoiden kehittyneimmän optisen sensorin, joka auttaa pelaajia voittamaan vastustajansa. Logitechin kehittämä Delta Zero -sensori tuo pelihiireen huikean tarkkuuden ja minimoi nopeuteen liittyvät tarkkuusvaihtelut, jolloin tähtääminen helpottuu. Lisäksi optisen sensorin nostoetäisyyttä ja seurantanopeutta eri alustoilla voidaan säätää. Näin saavutetaan aina paras mahdollinen vaste.

Pelihiiren säädettävä 240 ja 12 000 dpi:n välinen tarkkuus takaa sopivan herkkyyden kaikille pelaajille ja kaikkiin pelitilanteisiin. Lisäksi pelihiiri kykenee seuraamaan liikettä jopa 300 tuuman sekuntinopeudella (IPS).

Logitech G303 tuo pelaajille äärimmäistä tarkkuutta, reagointikykyä ja tehokkuutta kevyessä, kompaktissa ja kestävässä muodossa. Pelihiiren painikkeiden metallinen jousimekanismi vähentää liikettä ja parantaa siten sekä vasteaikaa että tuntumaa. Lisäksi painikkeet kestävät jopa 20 miljoonaa painallusta. Se vastaa ammattipelaajan käytössä noin kahden vuoden kestävyyttä, mikäli hiirtä käytetään pelaamiseen 10 tuntia päivässä.

Logitech G303 -pelihiiren sivuilla on tyylikäs RGB-valaistus, joka heijastaa valoa hiirimatolle. Tätä valaistusta voi säätää 16,8 miljoonan värin paletista. Haluttaessa valaistus myös sykkii ja tuo hiiren upeasti eloon.

Saatavuus ja hinnoittelu

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition -pelihiiri tulee myyntiin maaliskuun aikana 69,95 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Japyh.com