Digi

Logitechilta kevyt matkanäppäimistö Androidille ja Windowsille

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkisti suositun Keys-To-Go-näppäimistönsä myös Android- ja Windows-älylaitteille.

Keys-to-go_Android_enviro 2Logitech Keys-To-Go on äärimmäisen kevyt, ohut ja kestävä matkanäppäimistö, joka on täydellinen kirjoituskumppani lähes mille tahansa Android- tai Windows-älylaitteelle. Vain kuuden millimetrin paksuinen ja 180 grammaa painava näppäimistö kulkee vaivatta mukana. Bluetooth-yhteyden ansiosta näppäimistö voidaan helposti parittaa halutun älylaitteen kanssa. Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard for Android and Windows tulee myyntiin huhtikuun lopussa 79 euron suositushintaan.

– Kun esittelimme Logitech Keys-To-Go -näppäimistön iPadille, siitä tuli välitön suosikki kuluttajien keskuudessa. Nyt tuomme saman kannettavuuden ja käytettävyyden myös Android- ja Windows-älylaitteille. Keys-To-Go on yhteensopiva älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa. Keveytensä ja ohuen muotoilunsa ansiosta Logitech Keys-To-Go kulkee mukana helposti ja vaivatta missä ikinä sitä tarvitaankaan. Se onkin täydellinen kumppani älylaitteelle, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden johtaja Michele Hermann Logitechin tiedotteessa.

Näppäintuntuma on erityisen miellyttävä ja FabricSkin-pinnoitteen ansiosta näppäimistö on suojattu roiskeilta, lialta ja pieniltä roskilta. Näppäimistön ladattavasta akusta riittää virtaa jopa kolmen kuukauden käyttöön ja virran vähyydestä ilmoittaa näppäimistön oma merkkivalo. Näppäimistö voidaan ladata USB-liitännän kautta mukana tulevalla latauskaapelilla.

Android- ja Windows-yhteensopiva Logitech Keys-To-Go kattaa myös erityiset Android- ja Windows-hallintaan sopivat erikoispainikkeet. Niiden ansiosta älylaitteiden hallinta on luontevaa ja helppoa.

Näppäimistön mukana toimitetaan myös pieni irrotettava teline, joka pitää älylaitteen sopivassa katselukulmassa tuettuna vaaka- tai pystyasennossa.

Japyh.com