Pelinurkka

Logitech yhteistyössä huippuluokan eSports-tiimien kanssa

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tekee yhteistyötä kahden maailman huippuluokan eSports-joukkueen kanssa. Cloud9 ja Team SoloMid käyttävät peliturnauksissa Logitechin tuotteita. Sen lisäksi molemmat joukkueet auttavat pelituotteiden kehittelyssä ja viimeistelyssä.

logitech-esportsVuoden mittaisen yhteistyösopimuksen myötä Cloud9 ja TeamSolMid käyttävät ainoastaan Logitechin pelituotteita peliturnauksissa. Käytettyihin laitteisiin kuuluvat pelikuulokkeet, hiiret, näppäimistöt ja hiirimatot. Turnauspelaamisen lisäksi molemmat joukkueet hyödyntävät pelikokemustaan ja antavat Logitechin tuotekehitykselle tärkeää palautetta siitä, mitkä ominaisuudet toimivat ja sopivat pelaamiseen parhaiten.

– Elektronisen urheilun suosio kasvaa kiihtyvällä tahdilla ja sillä on yhä keskeisempi rooli pc-pelaamisessa. Olemme etuoikeutettuja voidessamme tehdä yhteistyötä kilpapelaamisen huippunimien kanssa. Yhteistyön myötä voimme tuoda markkinoille entistä parempia pelituotteita, kommentoi Logitechin pelituotteiden toimitusjohtaja Ujesh Desai.

Cloud9-tiimin 45 jäsentä pelaavat kilpapelejä, kuten Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends (LoL), Smite ja Super Smash Bros. Melee. Viime keväänä tiimin LoL-joukkue voitti League Championship Series (LCS) -turnauksen.

– Olemme innoissamme yhteistyön jatkamisesta Logitechin kanssa. Logitech G on tukenut ja auttanut meitä menestyksessämme ja huolehtinut siitä, että meillä on aina parhaat mahdolliset pelilaitteet käytössämme, kommentoi Cloud9:n omistaja Jack Etienne.

Kolmestatoista pelaajasta koostuva TSM on maailman johtavia LoL-tiimejä ja hiljattain TSM muodosti myös omat Hearthstone- ja CS:GO-joukkueensa. Viime kaudella tiimi pääsi kymmenen parhaan joukkoon LoL World Finals -turnauksessa ja otti voiton viime kesän LCS-turnauksessa. Menestystä on odotettavissa myös tälle pelikaudelle.

– Olemme äärimmäisen ylpeitä sopimuksen jatkumisesta Logitechin kanssa, sillä yhteistyö oli todella hedelmällistä viime kaudella. Logitech G:n ansiosta käytössämme olivat parhaat mahdolliset pelilaitteet ja saimme myös täyden tuen matkalla menestykseen, kommentoi Team SoloMidin omistaja Andy Dinh.

Japyh.com