Digi

Logitech lataa ja tukee iPad Pro -tablettilaitetta tyylillä

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo myyntiin iPad Pro -tablettilaitteelle latausalustan, joka toimii samalla jalustana.

Logi BASE on saatavilla Logitechin ja Applen verkkokaupoista 109 euron suositushintaan.

Logi BASE on saatavilla Logitechin ja Applen verkkokaupoista 109 euron suositushintaan.

Logi BASE Charging Stand with Smart Connector on kätevä ja vaivaton tapa ladata iPad Pro -tablettilaitetta ja samalla käyttää sitä. Logi BASE -latausjalusta on yhteensopiva 9,7 ja 12,9 tuuman iPad Pron kanssa. Lataamisen lisäksi Logi BASE tarjoaa erinomaisen käyttö- ja katselukulman iPadille vapauttaen näin kädet laitteen käytöstä.

– Viime vuonna esittelimme Logi CREATE -näppäimistön, joka hyödynsi Applen Smart Connector -liitäntää. 9,7 tuuman iPad Pro -mallin myötä haluamme tuoda lisää kehitystä ja innovointia Smart Connectorin hyödyntämiseen. Logi BASEn avulla iPad Pron käytöstä saa entistä enemmän irti kotona ja toimistolla, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden varajohtaja Michele Hermann.

Logi BASE on ensimmäinen Smart Connector -liitännän kautta iPad Pro -tablettilaitetta lataava oheistarvike. Magneettikiinnityksen ansiosta iPad Pro asettuu automaattisesti oikealle kohdalle ja lataus voi alkaa. Tätä helpommaksi lataamista ei voi tehdä.

Logi BASE toimii iPad Pron tukevana ja tyylikkäänä jalustana juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Koska iPad Pro pysyy tukevasti paikallaan ja sitä voidaan käyttää äänikomennoin Siriä hyödyntäen, jäävät kädet vapaaksi muuhun käyttöön. Vaihtoehtoisesti iPad Pro toimii myös tietokoneen toisena näyttönä, jolloin Logi BASE toimii latausjalustana työtä tehostaen.

iPad Pron tyylikästä muotoilua noudattaen myös Logi BASE on viimeistelty huippuluokan alumiinipinnoitteella. Kaareva muotoilu noudattaa iPad Pron tyyliä ja muotokieltä upealla tavalla.

Jokkeri