Digi

Logitech K780 -monitoiminäppäimistö hallitsee myös mobiililaitteet

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkaisi useiden laitteiden hallintaan tarkoitetun monitoiminäppäimistön.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Se on ensimmäinen Logitech -näppäimistö, jossa on erillinen numeronäppäimistö ja joka toimii myös tablettilaitteilla ja älypuhelimilla.

Nykypäivän toimistotöissä ei riitä pelkkä tietokoneen käyttö. Tablettilaitteet ja älypuhelimet ovat usein läsnä sekä työssä että vapaalla. Siinä missä tietyt työt tai vapaa-ajan puhteet hoituvat tietokoneella, osa viesteistä ja teksteistä tulee hoidettua mobiililaitteilla. Eri laitteiden välillä vaihtelu on työlästä ja ilman näppäimistöä kirjoittaminen on monesti tuskallisen hidasta ja epätarkkaa.

Tähän tarpeeseen on luotu Logitech K780 Multi­Device Wireless Keyboard, jolla useiden laitteiden hallinta onnistuu helposti. Monitoiminäppäimistö on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa aina Windows- ja Mac-tietokoneista iOS- ja Android-mobiililaitteisiin. Tämän ansiosta Logitech K780 sopii käytettäväksi erilaisten tietokoneiden, tablettilaitteiden ja älypuhelinten parina.

– Tietokoneella hoituu helposti ja mukavasti erilaiset tekstit ja pidemmätkin kirjoitukset. Teksti- ja pikaviestien naputtelu älypuhelimella ja parilla sormella on puolestaan tuskallisen hidasta, kommentoi Logitechin näppäimistötuotteiden johtaja Art O Gnimh.

– Logitech K780 -näppäimistön ansiosta kirjoittaminen sujuu kaikkien eri laitteiden kanssa nopeasti ja helposti, jatkaa johtaja Art O Gnimh.

Logitech K780 -monitoiminäppäimistö paritetaan langattomasti joko Bluetooth-yhteydellä tai mukana tulevalla Logitech Unifying -vastaanottimella, joka liitetään tietokoneen USB-porttiin. Kätevän Easy-Switch -painikkeiden ansiosta vaihto eri laitteiden välillä sujuu helposti. Näppäimistö säilyttää yhteyden eri laitteiden kanssa ja kirjoittaminen sujuu vaivatta yhdellä laitteella kerrallaan.

Kevytrakenteisessa ja täysin langattomassa monitoiminäppäimistössä on täysikokoiset näppäimet ja se on lähes äänetön käyttää. Lisäksi siinä on myös täysikokoinen numeronäppäimistö sekä pikapainikkeet esimerkiksi mediatoiminnoille.

Näppäimistön takareunassa on myös erityinen lovi, johon voidaan asettaa esimerkiksi tablettilaite tai älypuhelin tukevasti pysty- tai vaaka-asentoon.

Virransäästöominaisuuksien sekä erillisen virtakytkimen ansiosta monitoiminäppäimistössä riittää virtaa yksillä paristoilla jopa kahden vuoden käyttöön.

Logitech K780 Multi­Device Wireless Keyboard tulee myyntiin kesäkuun lopussa 109 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech K780 Multi­Device Wireless Keyboard tulee myyntiin kesäkuun lopussa 109 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Jokkeri