Digi

Logitech julkisti ensimmäiset iPad Pro -lisätarvikkeet

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo myyntiin iPad Pro -tablettilaitteen ensimmäiset lisätarvikkeet. Logi CREATE -mallistoon kuuluu kätevä näppäimistökansi ja jalustaksi taittuva suojakansi.

Logi-CREATE-Cases

Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector ja Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand tulevat saataville mustalla, punaisella ja sinisellä värityksellä marraskuun aikana 169 ja 89 euron suositushinnoin.

Applen kanssa yhteistyössä luodut Logi CREATE -tuotteet mukailevat Applen tavaramerkkimäistä muotoilua ja estetiikkaa. Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector ja Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand ovat täydellisiä kumppaneita iPad Pro -tablettilaitteelle ja täydentävät sitä työtä helpottavalla tavalla.

– iPad Pro ja iOS 9 -käyttöjärjestelmä tarjoavat uusia mahdollisuuksia niin luovuuden, työn kuin huvinkin saralla, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden varajohtaja Michele Hermann.

– Tällä ajatuksella työskentelimme läheisesti Applen kanssa luodaksemme Logi CREATE -tuotteet, jotka tekevät tablettilaitteen käytöstä entistä miellyttävämpää. Lopputuloksena syntyi upea ja kätevä suojakansi sekä paras iPad-näppäimistömme tähän mennessä. Näppäimistön yhteensopivuus Apple Smart Connector -liitännän kanssa, väritys ja viimeistely on tarkasti suunniteltu täydentämään iPad Prota, jatkaa varajohtaja Hermann.

Logi CREATE Backlit Keyboard Case hyödyntää saumattomasti Applen uutta Smart Connector -liitäntää, joka tekee näppäimistökannen käytöstä sulavaa ja nopeaa. Se on aina käyttövalmiina, sillä erillistä Bluetooth-paritusta ei enää tarvita. Koska näppäimistö saa virtansa suoraan iPad Prosta, näppäimistöä ei tarvitse ladata.

Täysikokoisilla 19 millimetrin näppäimillä ja säädettävällä taustavalolla varusteltu näppäimistö on kirjoituskäytössä täydellinen valinta. Näppäimistö sisältää myös iOS 9 -käyttöjärjestelmän kätevät pikakomennot sekä pikavalinnat hakutoiminnolle ja mediatoistolle. Näppäimistökantta voidaan käyttää kahdessa eri kulmassa, jonka ansiosta näppäimistö sopii erinomaisesti kirjoittamiseen, videoiden katseluun tai Apple Pencil -piirtokynän käyttöön.

Kun näppäimistöä ei tarvita kirjoituskäytössä tai tukijalustana, CREATE Backlit Keyboard Case kääntyy helposti iPad Pro -tablettilaitteen näytön suojakanneksi.

Logi CREATE Protective Case on iPad Pro -suojakuori ja -jalusta yhdessä upeassa kokonaisuudessa. Applen muotokieltä mukaileva jalustatuki takaa iPad Pro -tablettilaitteelle vapaasti säädettävän tuen jopa 60 asteen kääntösäteellä. Näin itselle mieluisa käyttökulma löytyy helposti ja vaivatta. Kokonaisuus taittuu myös helposti suojakanneksi, joka ehkäisee iPad Pron näytön kolhiintumisen ja naarmuuntumisen tekemättä laitteen kantamisesta työlästä tai raskasta.

AnaGonda