Digi

Logitech julkisti ensimmäiset äänettömät hiiret – katso animaatiofilmi

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo myyntiin ensimmäiset äänettömät hiiret. Niiden tuntuma, kestävyys ja tarkkuus ovat ennallaan, mutta häiritsevää näppäinten klikkausta ei enää kuulu.

Logitech M220 Silent ja Logitech M330 Silent Plus ovat langattomia ja yhtä laadukkaita hiiriä kuin mihin on Logitechin muissakin hiirissä totuttu. Äänenvaimennuksen ansiosta uudet hiirimallit ovat kuitenkin käytännössä äänettömiä.

– Tietokonetta avokonttorissa tai kotona käytettäessä pienetkin toistuvat äänet, kuten hiiren näppäinten klikkaukset ja naksahdukset voivat kuulostaa ärsyttäviltä muiden korvaan. Siksi kehitimme Logitech M220 Silent- ja Logitech M330 Silent Plus -hiiret. Suunnittelijamme tutkivat hiirten aiheuttamia ääniä ja onnistuivat vaimentamaan näitä tuntuvasti hiiren käytön tarkkuuden tai toimivuuden siitä kärsimättä, kommentoi Logitechin brändijohtaja Anatoliy Polyanker.

Ensiluokkaisesti muotoillut hiiret toimivat miellyttävän tarkasti ja luotettavasti vaikka perinteistä painikkeen naksahtamista ei enää kuulukaan. Näin hiirtä voi käyttää muita häiritsemättä. Logitech M220 Silent ja Logitech M330 Silent Plus ovatkin maailman ensimmäiset hiiret, jotka ovat saaneet tunnustusta äänisaasteen vähentämisen puolesta kampanjoivalta brittiläiseltä Noise Abatement Societylta.

Pienen nanovastaanottimen ansiosta langattomat hiiret toimivat jopa kymmenen metrin kantosäteellä. Molemmat hiirimallit ovat yhteensopivia Windows-, Mac OS-, Chrome OS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa.

Logitech M220 Silent on suunnattu sekä vasen- ja oikeakätisille käyttäjille. Pienen kokonsa ansiosta hiiri on helppo ottaa mukaan. Virtaa hiiressä riittää yhdellä paristolla jopa puoleksitoista vuodeksi.

Logitech M330 Silent Plus tarjoaa istuvamman muotoilun oikeakätisille käyttäjille. Lisäksi hiiren kumipinnoite takaa paremman otteen. Virtaa riittää yhdellä paristolla jopa kahden vuoden käyttöön.

Logitech M220 Silent ja Logitech M330 Silent Plus tulevat myyntiin lokakuussa 29,90 ja 44,90 euron suositushinnoin.

Logitech M220 Silent ja Logitech M330 Silent Plus tulevat myyntiin lokakuussa 29,90 ja 44,90 euron suositushinnoin.

Jokkeri