Digi

Logitech julkaisi parhaan verkkokameransa 4K-tarkkuudella

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo myyntiin Logitech BRIO -verkkokameran, joka kykenee 4K- ja HDR-videotallennukseen.

Logitech BRIO tarjoaa parhaan videokokemuksen, joka on työpöytäympäristössä tällä hetkellä mahdollista. Se sopii ammattilaisille, kotikäyttäjille, tubettajille ja kaikille, jotka arvostavat parasta mahdollista videokuvan laatua.

Logitech BRIO on täynnä viimeisintä tekniikkaa. Logitech RightLight 3 tarjoaa 4K-ultrateräväpiirtoisen videotarkkuuden HDR-kuvanparannuksella, viisinkertaisen digitaalisen zoomauksen ja monipuoliset valaistussäädöt. Kamera tukee myös Windows Hello -kirjautumista ja muita infrapunapohjaisia kasvontunnistussovelluksia.

Logitech BRIO tulee myyntiin helmikuussa 269 euron suositushintaan.

– Logitech on toimittanut markkinoita hallinneita verkkokameroita jo 20 vuoden ajan. Logitech BRIO on tyylikkäästi muotoiltu verkkokamera, joka on täynnä ammattilaisia kiinnostavia uusia ominaisuuksia. Logitech BRIO nostaa verkkokamerat aivan uudelle tasolle käyttipä sitä ammattimaiseen videoneuvotteluun, suoratoistoon tai 4K-videotallennukseen, kommentoi Logitechin video-osaston johtaja Scott Wharton.

Logitech BRIO tallentaa ja suoratoistaa huipputason videota sekä näyttää upeaa videokuvaa videoneuvottelujen aikana. Kameran näkökentän voi määritellä 65, 78 tai 90 asteeseen, jolloin kamera näyttää juuri sellaista kuvaa kuin käyttäjä kulloinkin tarvitsee. Logitechin kehittämä objektiivi automaattitarkennuksella tuo videokuvaan tarkkuutta, nopeutta, sulavuutta, väritasapainoa ja yksityiskohtia.

Logitech BRIO toimii kaikkien suosittujen yrityssovellusten kanssa. Näitä ovat muun muassa Skype for Business ja Cisco-yhteensopivat sovellukset sekä Logitechin videokumppanit, kuten BlueJeans, BroadSoft, Vidyo ja Zoom.

Jokkeri