Digi

Logitech julkaisi maailman kehittyneimmän matkahiiren

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo myyntiin kaikkien aikojen kehittyneimmän matkahiiren, joka toimii siellä missä sinäkin.

Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse tulee saataville heinäkuun aikana 89 euron suositushintaan.

Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse tulee saataville heinäkuun aikana 89 euron suositushintaan.

Langaton Logitech MX Anywhere 2 -matkahiiri toimii tarkasti millä tahansa alustalla – myös heijastavilla lasipinnoilla. Siitä pitää huolen Logitechin ainutlaatuinen Darkfield Laser -sensoritekniikka. Lisäksi linjakas muotoilu yhdistettynä hiiren kumipintaan ja pieneen kokoon mahdollistavat töiden tekemisen kaikkialla.

– Logitech MX Anywhere 2 on ylistetyn MX Master -hiiren matkaversio, jossa yhdistyvät paras liitettävyys, pieni koko ja käyttömukavuus. Se on suunniteltu toimimaan missä tahansa haluat tehdä töitä ja se on ylivoimaisesti monipuolisin matkahiiremme, kommentoi Logitechin tietokonetarvikkeiden johtaja Charlotte Johs.

Logitech MX Anywhere 2 voidaan helposti liittää Windows- tai Mac-tietokoneisiin langattomasti Pico Unifying -vastaanottimen avulla tai Bluetooth Smart -teknologiaa hyödyntäen. Hiiri voidaan kytkeä yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen, joten samalla hiirellä työskentely onnistuu vaikkapa pöytätietokoneen, kannettavan tietokoneen ja tablettilaitteen kanssa. Helpon Logitech Easy-Switch -painikkeen avulla hallittavaa laitetta voidaan vaihtaa vain yhdellä painalluksella.

Hiiren vapaasti rullaava vierityspainike mahdollistaa nopean rullaamisen pitkienkin blogikirjoitusten ja sosiaalisten palvelujen uutisvirtojen läpi. Nappia painamalla rullauksen voi palauttaa tarkaksi ja hitaammaksi.

Matkahiiren ominaisuuksia voidaan räätälöidä Logitech Options -ohjelmistolla ja hiirellä voidaan käyttää Mac-tietokoneiden eleohjausliikkeitä. Ladattavalla akulla varustettu matkahiiri toimii täydellä latauksella jopa kaksi kuukautta. Akku myös latautuu nopeasti, sillä yhden minuutin latauksella hiiri toimii jopa kaksi tuntia.

Japyh.com