Pelinurkka

Logitech julkaisi kaikkien aikojen kehittyneimmän langattoman hiiren

Maalman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo uudentasoista hallittavuutta useille laitteille kaikkien aikojen kehittyneimmällä langattomalla hiirellään.
XMASTER_side-topLogitech MX Master Wireless Mouse yhdistää huipputason muotoilun, monipuoliset toiminnot, tarkkuuden ja toimivuuden täydelliseksi ohjainlaitteeksi. Täydellisesti käteen sopiva muotoilu ja langaton teknologia sulautuvat upeaksi kokonaisuudeksi hiiressä, joka sopii myös usean eri käyttöjärjestelmän ja laitteen yhtäaikaiseen hallintaan. Logitech MX Master Wireless Mouse tulee saataville huhtikuun aikana 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

– Logitech MX Master Wireless Mouse on kauniisti muotoiltu ja ominaisuuksiltaan räätälöitävä langaton hiiri. Sen tarkkuus, nopeus ja hallittavuus hakevat vertaistaan. MX Masterin hallintaominaisuudet ja muut kehittyneet toiminnot tekevät siitä meidän kaikkien aikojen parhaan hiiren, kommentoi Logitechin tietokonetarvikkeiden johtaja Charlotte Johs.

Huippusuosittujen aiempien MX-hiirien, kuten Logitech MX Revolution ja Logitech Performance MX, ylistettyyn muotoiluun perustuva Logitech MX Master Wireless Mouse tuo hiiren muotoon lisää veistoksellista ergonomiaa ja käsityönä säädettyä hallittavuutta. Hiiren muoto tukee kättä ja pitää ranteen luonnollisessa asennossa. Hiiren käyttö on sulavaa sen sopivasti sijoitetuilla näppäimillä ja vieritysrullilla.

Logitech MX Master Wireless Mouse tuo mukanaan myös uusia vieritysominaisuuksia. Hiiren päällä oleva vierityspainike reagoi dynaamisesti käyttötarpeen mukaan sekä huippunopealla vierityksellä että hitaammin ja hallitummin toimivalla porrastetulla vierityksellä. Lisäksi hiiressä on erillinen peukalolla käytettävä vierityspainike, joka sopii esimerkiksi sivuttaissuuntaiseen vieritykseen tai sivujen vaihtamiseen.

Logitech MX Master Wireless Mouse voidaan helposti liittää Windows- tai Mac-tietokoneisiin langattomasti Unifying-vastaanottimen avulla tai Bluetooth Smart -teknologiaa hyödyntäen. Lisäksi hiiri voidaan liittää yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen, joten samalla hiirellä työskentely onnistuu vaikkapa pöytätietokoneen, kannettavan tietokoneen ja tablettilaitteen kanssa. Helpon Logitech Easy-Switch -painikkeen avulla hallittavaa laitetta voidaan vaihtaa vain yhdellä painalluksella. Hiiressä on erillinen painike, jonka avulla hiirellä voidaan toteuttaa Mac-tietokoneiden eleohjausliikkeitä. Hiiren toimintoja voidaan määrittää halutun mukaiseksi Logitech Options -ohjelmistolla.

Hiiren tarkkuudesta vastaa Logitech Darkfield Laser -sensoritekniikka, jonka ansiosta hiirtä voidaan käyttää tarkasti millä tahansa alustalla – myös heijastavilla lasipinnoilla.

Ladattavalla akulla varustettu Logitech MX Master Wireless Mouse toimii täydellä latauksella jopa 40 päivää. Akku myös latautuu nopeasti, sillä päivän käyttöön riittää vain noin neljän minuutin lataus. Hiiren oma virtavalo ilmaisee akun varauksen ja lataustarpeen. Tarpeen vaatiessa hiirtä voidaan käyttää myös sitä ladattaessa.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

AnaGonda