Pelinurkka

Logitech G sponsoroi suomalaista elektronisen urheilun RCTIC-pelitiimiä

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech on solminut sponsorointisopimuksen suomalaisen elektronisen urheilun RCTIC-pelitiimin kanssa.

RCTIC -pelipaita

RCTIC -pelipaita

Elektronisen urheilun eli eSportsin suosio on valtavassa kasvussa niin kansainvälisellä kuin kansallisellakin tasolla. E-urheilusta onkin tulossa enenevissä määrin koko kansan viihdettä, kun yhä useampi videopelien pelaaja haluaa viedä osaamisensa seuraavalle tasolle kilpaurheiluun.

Suomessa elektroninen urheilu on pitkään ollut vain pienempien harrastepiirien suosiossa. Viime aikoina tämä jalo kilpailumuoto on kuitenkin saanut jalansijaa myös valtamediassa. Myös elektronisen urheilun tapahtumissa on todellista urheilujuhlan tuntua. Tästä hyvänä esimerkkinä käy Suomen suurin elektronisen urheilun tapahtuma Assembly, joka käynnistyy Helsingin Messukeskuksessa tämän viikon torstaina. Assemblyssä Logitechin osastolla voi tavata RCTIC-pelitiimin jäseniä ja kilpailla heitä vastaan.

Suomalaisista elektronisen urheilun organisaatioista menestynein ja tunnetuin on RCTIC, jonka pelaajat edustavat useita eri pelejä aina taktisista toimintapeleistä strategisiin toimintaroolipeleihin ja mobiilipeleihin. Mainetta RCTIC on niittänyt kymmenillä palkinnoilla eri peleistä, joihin lukeutuvat muiden muassa huippusuositut Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends ja Dota 2.

Kansainvälisesti elektronista urheilua sponsoroiva Logitech G on solminut sponsorointisopimuksen suomalaisen RCTIC-pelitiimin kanssa. Tämän seurauksena RCTIC-pelitiimi voi hyödyntää Logitech G:n asiantuntemusta ja pelitarvikkeita osallistuessaan peliturnauksiin ja muihin tapahtumiin. Ensimmäinen näistä tapahtumista on tulevana torstaina alkava Assembly, jossa RCTIC kisaa Hearthstone-turnauksessa 25 000 dollarin palkintopotista.

– Olemme enemmän kuin innostuneita uudesta pääsponsoristamme. Logitech on maailman suurin pelitarvikkeiden valmistaja ja sopimus heidän kanssaan avaa toimintamme kannalta merkittäviä uusia polkuja eteenpäin. Emme malta odottaa yhteistyömme tuloksia lähitulevaisuudessa!, kommentoi RCTICin toiminnanjohtaja ja manageri Jere Alanen.

AnaGonda