Pelinurkka

Logitech G julkisti rahanarvoisen Arx Control -haasteen

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech julkisti kansanvälisen Arx Control -haasteen, joka innostaa pelikehittäjiä luomaan parhaan mahdollisen Arx Control -hallintasovelluksen.
arx-control-logitechGArx Control on uudenlainen Logitech G -hallintasovellus, joka toimii yhdessä Logitech Gaming Software (LGS) -ohjelmiston kanssa. Sovellukseen on mahdollisuus tehdä monenlaisia lisätoimintoja ja se voi näyttää lisäinformaatiota, kuten pelitilastoja, täydentävää tietoa tai vaikkapa mediahallintatoiminnot. Sovellusta voidaan käyttää iOS- ja Android-älypuhelimilla tai -tablettilaitteilla.

Logitech G410 Atlas Spectrum- ja Logitech G910 Orion Spark -pelinäppäimistöt on varustettu erillisillä laitetuilla, joihin Arx Control -yhteensopivan älylaitteen saa helposti paikoilleen. Näin älypuhelin tai tablettilaite on kätevästi pelinäppäimistön lähellä ja täydentää pelinäytöllä olevaa tietoa erillisenä lisänäyttönä.

Hyödyntämällä Logitech G:n Arx Control SDK-kehitystyökaluja pelinkehittäjät voivat luoda omille peleille räätälöityjä sovelluksia. Näin sovelluksista saadaan mahdollisimman tehokkaasti pelin kanssa toimiva kokonaisuus, joka hyödyttää pelaajaa kätevänä lisänäyttönä. Isoimmat pelikehittäjät, kuten Valve Software, suunnittelevat omia sovelluksiaan ja Arx-toimintojaan yhdessä Logitech G:n kanssa hyödyntääkseen sovelluksen ja ohjelmiston luomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Logitechin Arx Control -haasteessa on mahdollisuus voittaa jopa 5 000 dollarin arvoinen palkinto sekä Logitech G -pelituotteita. Arx Control -haaste on käynnissä 29.2.2016 asti. Täydelliset säännöt ja lisätiedot kilpailusta löytyvät osoitteesta http://logitechgpromo.com/arxpromo.

AnaGonda