Digi

Logitech G julkisti Cherry MX -kytkimillä varustettuja pelinäppäimistöjä

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech laajentaa pelinäppäimistöjensä valikoimaa suosittujen Cherry MX -kytkimien puolelle. Logitech G610 Orion Red ja Logitech G610 Orion Brown sopivat mainiosti vaativallekin pelaajalle.

Logitech G610 Orion Red- ja Logitech G610 Orion Brown -pelinäppäimistöt tulevat myyntiin huhtikuun aikana 159 euron suositushintaan.

Logitech G610 Orion Red- ja Logitech G610 Orion Brown -pelinäppäimistöt tulevat myyntiin huhtikuun aikana 159 euron suositushintaan.

Logitech G610 Orion Red- ja Logitech G610 Orion Brown -pelinäppäimistöt on suunniteltu erityisesti pelaajien tarpeet huomioiden. Molemmissa malleissa käytetään maineikkaita mekaanisia Cherry MX -kytkimiä.

– Näppäimistöiltään laatua vaativat käyttäjät haluavat paljon valinnanvaraa. Logitech G610 Orion -näppäimistöissä tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu yhdistyy mekaanisten kytkimien suorituskykyyn, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Ujesh Desai.

Ulkoisesti identtiset G610 Orion -näppäimistöt ovat yksityiskohtia myöden tarkkaan kehitettyjä kokonaisuuksia. Näppäinten pinnoitus, punottu johto ja näppäimistön muotoilu henkivät suorituskykyistä, kestävää ja laadukasta kokonaisuutta käyttömukavuudesta tinkimättä.

Näppäimistöissä käytettävät Cherry MX -kytkimet ovat muodostuneet alan standardeiksi ja niille luvataan jopa 50 miljoonaa painalluskertaa. Tuntuma on tarkka ja napakka, joten molemmat kytkimet ovat oivallisia vaihtoehtoja pelaamiseen. Siinä missä punaiset kytkimet ovat käytössä hieman nopeammat, ruskeat kytkimet antavat selkeämmän painallustuntuman. Molemmat Cherry MX -kytkinvaihtoehdot ovat käytössä mekaanisiksi kytkimiksi yllättävän hiljaisia.

Erityisten mediapainikkeiden ansiosta musiikintoistoa on helppo hallita peliä keskeyttämättä. Äänenvoimakkuutta voidaan säätää erillisellä rullapainikkeella. Kokonaisuus on viimeistelty kätevillä näppäimistömakroilla, joita voi hallita F1-F12-painikkeilla. Lisäksi erillisessä pelitilassa on helppoa määritellä mitkä painikkeet ovat pois käytöstä peliä pelatessa.

Juttua korjatttu 19.3.2016 kello 10:45. Logitech G610:ssä ei ole RGB-taustavalaistusta, vaan tavallinen yksivärinen taustavalaistus. 

Jokkeri