perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Digi

Logitech G julkisti ammattitason PRO-pelikuulokkeet

kello?!

Logitech julkisti ammattitason Logitech G PRO -pelikuulokkeet vaativaan elektronisen urheilun (esports) äänentoistoon.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet tulevat myyntiin huhtikuussa 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet on luotu ensisijaisesti e-urheilijoiden vaatimukset täyttäviksi, joten kuulokkeet ovat oivallinen valinta kaikenlaiseen kilpailulliseen pelaamiseen tasosta riippumatta. Logitech G PRO -malliston uusimpana tulokkaana PRO-kuulokkeet täydentävät pelilaitevalikoimaa oivallisesti. Kevytrakenteiset, kestävät ja äärimmäisen mukavat kuulokkeet tuntuvat päässä miellyttäviltä pitkissäkin pelisessioissa.

Logitech G PRO -pelikuulokkeet tarjoavat huipputarkkaa äänentoistoa ja tehokasta ulkoisten äänten vaimennusta. Pehmeät keinonahkapäällysteiset pehmusteet takaavat käyttömukavuuden ja ammattitason kuulokemikrofoni varmistaa selkeän puheäänen välittymisen. Kuulokkeiden erottelukyvyn ansiosta jopa hienovaraiset äänet, kuten vihollispelaajan askeleet, kuuluvat tarkasti. Näin kuulokkeet tuovat tuntuvan kilpailuedun erityisesti moninpeleissä, joissa äänen perusteella reagointi voi merkitä eroa voiton ja häviön välillä.

Logitech G PRO on myös nimetty Electronic Sports Leaguen (ESL), ESL Onen ja ESL Premiershipin virallisiksi pelikuulokkeiksi. Lisäksi Logitech G PRO -pelikuulokkeita käyttävät myös useat elektronisen urheilun huipputiimit ja pelaajat.

ProG-elementit tarjoavat lyömätöntä äänenlaatua

Logitech G PRO -pelikuulokkeissa käytetään kehittyneitä Pro-G-elementtejä, jotka on valmistettu edistyksellisistä hybridimateriaaleista. Valmistusmateriaalit on valittu huolella mahdollisimman korkealaatuisen äänen aikaan saamiseksi. Logitech G -ääniprofiileihin yhdistettynä kuulokkeet tuottavat rikasta ja vivahteikasta ääntä. Matalat bassotaajuudet kuulostavat jylhiltä, korkeat taajuudet kirkkailta ja ennen kaikkea äänet toistuvat ilman säröjä tai epäpuhtauksia.

– Logitech G PRO -pelikuulokkeiden äänenlaatu on lyömätön, kommentoi Overwatchia pelaavan London Spitfire -tiimin Ji-Hyeok ”Birdring” Kim.

– Näiden pelikuulokkeiden äänentoisto parantaa joukkueemme pelitasoa, sillä tarkan äänentoiston ansiosta voimme pysyä askeleen edellä vastustajiamme.

Entistä parempi äänieristys sekä aiempaa mukavampi muotoilu

Logitech G PRO -pelikuulokkeet vaimentavat ulkopuolisia ääniä jopa 50 prosenttia aiempia Logitech G -kuulokkeita paremmin. Siksi peliääniin keskittyminen on entistä helpompaa, kun taas peliäänet kuuluvat entistä tarkemmin ja erottelukykyisemmin. Samalla kuulokkeiden keinonahkapinnoite tekee kuulokkeiden käytöstä erittäin miellyttävää. Kuulokkeiden mukana tulee myös mikromokkapäällysteiset pehmusteet. Näin käyttäjä voi valita mieleisensä pinnoitemateriaalin omien tarpeidensa mukaan.

Väritykseltään mustat kuulokkeet on varustettu irrotettavilla johdoilla, joiden ansiosta kuulokkeiden säilytys ja kuljetus on tehty vaivattomaksi. Kuulokkeiden hallintapainikkeet puolestaan lisäävät hallittavuutta kätevin pikatoiminnoin.

”Ensimmäinen asia, joka tulee kuulokkeita käyttäessäni mieleen, on ulkoisten äänien vaimennus. Nyt se on niin hyvä, että voin keskittyä sataprosenttisesti peliin”, sanoo CS:GO-peliä pelaava G2 Sports -tiimin Kenny ”kennyS” Schrub.

Ammattitason mikrofoni

Logitech G PRO on viimeistelty ammattitason mikrofonilla, joka suodattaa äänestä pois poksahdukset, suhinat ja muut häiriöäänet. Lopputuloksena on kristallinkirkas ja selkeä puheääni, joka sopii erinomaisesti erilaisten äänikommunikaatio-ohjelmien kanssa käytettäväksi. Mikrofonin taustamelun vaimennus ehkäisee ulkoisten äänien välittymistä mikrofonille asti. Siksi keskustelu ei kärsi siihen liittymättömistä äänistä ja taustahälystä. Erinomaisen signaali-kohinasuhteen ja paremman herkkyyden ansiosta mikrofoni edustaa alansa kiistatonta huippua pelikuulokkeiden saralla.

– Pelikuulokkeet ovat muotoilunsa ansiosta todella miellyttävät. Lisäksi mikrofonin laatu on erittäin hyvä”, lisää TSM-tiimissä League of Legendsia pelaava Mike Yeung.

Logitech G Pro -pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä pc-tietokoneiden että PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsolien ja mobiililaitteiden kanssa.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.