Digi

Logi BLOK suojaa iPadit tehokkaan tyylikkäästi

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech esitteli ensimmäiset Logi-nimellä julkaistut tuotteensa. Logi BLOK -tuoteperhe koostuu kolmesta näyttävän värikkäästä ja pudotuksia kestävästä iPad-suojakotelosta.
Logi-BLOK-3picturesVaikka alustana olisi kova betoni- tai asfalttipinta, Logi BLOK -suojakotelot suojaavat iPadia jopa 1,8 metrin korkeudelta pudotettuna. Vahvan polymeerirakenteen ja iskunkestävien kulmien ansiosta BLOK-suojat estävät arvokasta iPadia hajoamasta iskun voimasta.

– iPad on tehokas ja helposti mukana kulkeva laite. Moni on kuitenkin saanut sen rikkoutumaan pudottamalla. Kaikki eivät puolestaan ota iPadia mukaan pelätessään sen mahdollisesti putoavan. iPadin suojaaminen on yleensä tarkoittanut laitteen sullomista rumaan ja kankeasti käytettävään suojakoteloon. Suunnittelijamme ovat korjanneet nämä asiat työskentelemällä parhaiden mahdollisten valmistusmateriaalien kanssa. He ovat luoneet suojan iPadille, joka tuntuu kevyeltä ja näyttää hyvältä. Logi BLOKissa kauneus ja käytettävyys yhdistyvät saumattomasti toisiinsa, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden johtaja Michele Hermann.

Logi BLOK -tuoteperhe tulee myyntiin kolmella ominaisuuksiltaan erilaisella suojakotelolla.

Logi BLOK Protective Shell on erillisellä näytönsuojalla varustettu suojakotelo, joka suojaa iPadia tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta. Yksinkertaisen tyylikkään ja ohuen muotoilun ansiosta suojakuori tuntuu käytössä lähes huomaamattomalta. Se on saatavilla iPad Air 2:lle sekä kaikille iPad mini -malleille. Värivaihtoehtoja ovat musta, violetinpunainen ja sinisenturkoosi.

Logi BLOK Protective Case kattaa Protective Shell -mallin suojaominaisuudet, jonka lisäksi suojakotelossa on 50 asteen kääntösäteellä toimiva näyttötuki. Sen ansiosta iPad seisoo tukevasti paikoillaan vaikkapa kirjoittamista tai videoiden katselemista varten. Suljettuna BLOK Protective Case suojaa iPadin näyttöä mahdollisilta kolhuilta. Suojakotelo on saatavilla iPad Air 2 –mallille mustana, violetinpunaisena ja sinisenturkoosina.

Logi BLOK Protective Keyboard Case on monipuolinen iPad Air 2 -suojakotelo. Se suojaa iPadia kolhuilta ja toimii kätevänä tukena monessa eri käyttökulmassa BLOK Protective Casen tavoin. Kokonaisuuden viimeistelee irrotettava langaton näppäimistö, josta löytyy erikoispainikkeet iOS-käyttöjärjestelmälle. Kun näppäimistöä ei tarvita kirjoittamiseen, se toimii iPadin lasinäytön suojakantena. Mukana tulevilla nappiparistoilla riittää virtaa näppäimistölle jopa neljäksi vuodeksi. Logi BLOK Protective Keyboard Case on saatavilla mustana ja sinisenturkoosina.

AnaGonda