Viihde

Logan-elokuva ensi-ilta 3. maaliskuuta 2017 elokuvateattereissa kautta maan

20th Century Fox on julkaissut uutta sisältöä Logan-elokuvasta ja sen päähenkilöistä.

Logan-elokuva on paljon rajumpi ja dramaattisempi elokuva kuin tyypilliset supersankaritarinat. Sillä onkin enemmän yhtäläisyyksiä lännenelokuvien ja Sicarion kaltaisten kertomusten kanssa kuin isojen erikoisefektejä pursuavien spektaakkeleiden kanssa.

Logan vie katsojat tulevaisuuteen, jossa tuntemattomasta syystä hänen paranemisvoimansa on menettänyt merkittävästi tehoaan. Tämän seurauksena Logan on alkanut ikääntyä eikä hän enää parannu haavoista entiseen malliin. Vaikka hän edelleen paraneekin luotien osumista, paranemisprosessi on aiempaa kivuliaampi ja hitaampi.

Logan on kuvaus Wolverinesta, jonka harteilla maailman murheet painavat entistä enemmän. Suurin osa mutanteista on kadonnut ja Loganilla on nyt hoidettavanaan huonokuntoinen vanhus Charles Xavier. Roolissa nähdään raihnaisen näköinen Patrick Stewart, joka taatusti ravisuttaa katsojia olemuksellaan.

Piilossa pysyttely on Loganille vaikeaa. Hän tienaa elantonsa limusiinikuskina ja koettaa kerätä riittävästi rahaa, jotta saisi Charlesin turvaan. Apunaan Loganilla on yksi harvoista selviytyneistä mutanteista. Caliban (Stephen Merchant) suree mennyttä aikaa, mutta pyrkii kohtaamaan ankean tulevaisuuden kaikesta huolimatta.

Tämän kaiken keskelle ilmestyy arvoituksellinen tyttö. Hiljaista ja sisukasta Laura-tyttöä (Dafne Keen) jäljittää joukko vaarallisia tyyppejä. Näiden joukossa on kyberneettisellä kädellä varustettu ylimielinen Donald Pierce (Boyd Holbrook). Hänen tehtävänään on kaapata Laura ja viedä hänet takaisin laitokseen, jonka nimi herättää Wolverinen muistossa niin pelkoa kuin vihaakin.

Tapahtumien seurauksena Loganin, Lauran ja Charlesin muodostama outo kolmikko päätyy pakomatkalle. Wolverinea askarruttaa Lauran salaperäisyys kovasti. Hän on vahva, urheilullinen, parantumiskykyinen ja hänen molemmissa käsissään on kaksi Adamantium-metallista kynttä ja jaloissa yhdet. Kuka hän oikein on ja miksi häntä metsästetään?

Logan saa ensi-iltansa 3. maaliskuuta 2017 elokuvateattereissa kautta maan.

 

Jokkeri