sunnuntai 17.02.2019  | Väinö, Väinämö, Carita ja Rita  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Liigan jäähykuningas Ben Blood Cardiffiin

Julkaistu: 21.07.2018 kello 17:27
  124 luettu  Kommentit: 0

Liigan jäähykuningas Ben Blood siirtyy tulevaksi kaudeksi Iso-Britannian pääsarjassa pelaavan Cardiff Devilsin riveihin.

Liigan ”paha poika” ässäpakki 29-vuotias Ben Blood siirtyy Ison-Britannian kiekkoliigaan, jossa hänen uusi seuransa on walesilainen Cardiff Devils. Blood on solminut yksivuotisen sopimuksen.

Blood kiekkoili kolme edellistä kautta Liigassa ja voitti kahdesti Liigan jäähykuninkuuden, kausilla 2015-16 ja 2017-18. Hän rikkoi viime kaudella 200 minuutin rajapyykin kerättyään 207 rangaistusminuuttia osin kyseenalaisten pelirangaistusten myötä.

Blood pelasi kaikkiaan Liigassa 144 ottelua, joissa hän tehtaili kuusi maalia ja 22 syöttöpistettä. Pudotuspeleissä hän onnistui kerran maalinteossa 12 ottelun aikana.

Viime kaudella EIHL:ssä Cardiff Devils voitti runkosarjan sekä mestaruuden, ja tullaan näkemään myös CHL:ssä tulevalla kaudella.


Jos Twitter-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Jokkeri

Avainsanat: , , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.