sunnuntai 08.12.2019  | Kyllikki, Kylli Jean Sibeliuksen päivä Jean Sibeliuksen päivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Liiga näkyy tulevalla kaudella MTV -kanavilla

kello?!

Jääkiekon katsojat pääsevät näkemään ensi kaudella Liigaa Telian lisäksi MTV -kanavalta.
MTV ja Liiga-oikeudet omistava Telia ovat solmineet sopimuksen, joka tuo valittuja Liiga-otteluita ja oheissisältöjä MTV:n kanaville ensi kaudella 2019-2020. Näin ollen Liiga-kierros palaa MTV -kanavalle 14 vuoden tauon jälkeen.

MTV näyttää alkavalla Liiga-kaudella 15 runkosarjan ottelua. Ottelut nähdään kauden avausottelua lukuun ottamatta vakiopaikalla, perjantai-illassa Subilla. Ottelut ovat katsottavissa myös C Moren suoratoistopalvelussa. Pudotuspelien osalta sopimus kattaa alustavasti viisi ottelua. Telian tuottamat Liigalive360-studiot ja viikoittaiset oheisohjelmat täydentävät kattausta.

– On hienoa olla mukana tarjoamassa suomalaisille laadukasta kiekkoviihdettä. Liiga täydentää MTV:n jääkiekkotarjontaa tulevana syksynä ja keväänä, jonka loppuhuipennuksena esitämme jälleen myös MM-kisat, kertoo MTV:n urheiluoikeuksien johtaja Jukka Raatikainen.

Liiga-kausi starttaa torstaina 12. syyskuuta viime kauden finalistien, HPK:n ja Kärppien, kohtaamisella. Kauden avausottelu sekä ennakkostudio nähdään MTV:lla klo 18.00 alkaen.

Liigan myötä MTV tarjoaa jääkiekon ystäville kokonaisvaltaisen paketin yhdessä MM-kiekon, Champions Hockey Leaguen ja Ruotsin SHL:n kanssa.

Liiga on aiemmin näkynyt MTV:llä 1995-2005 välisenä aikana. Telia on haalimassa omistukseensa koko MTV:n, kun viime vuonna uutisoitiin Telian ostavan MTV:n omistavan Bonnier Broadcastingin. Kauppa vaatii vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän ennen toteutumistaan.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.