Jääkiekko

Liiga näkyy tulevalla kaudella MTV -kanavilla

Jääkiekon katsojat pääsevät näkemään ensi kaudella Liigaa Telian lisäksi MTV -kanavalta.
MTV ja Liiga-oikeudet omistava Telia ovat solmineet sopimuksen, joka tuo valittuja Liiga-otteluita ja oheissisältöjä MTV:n kanaville ensi kaudella 2019-2020. Näin ollen Liiga-kierros palaa MTV -kanavalle 14 vuoden tauon jälkeen.

MTV näyttää alkavalla Liiga-kaudella 15 runkosarjan ottelua. Ottelut nähdään kauden avausottelua lukuun ottamatta vakiopaikalla, perjantai-illassa Subilla. Ottelut ovat katsottavissa myös C Moren suoratoistopalvelussa. Pudotuspelien osalta sopimus kattaa alustavasti viisi ottelua. Telian tuottamat Liigalive360-studiot ja viikoittaiset oheisohjelmat täydentävät kattausta.

– On hienoa olla mukana tarjoamassa suomalaisille laadukasta kiekkoviihdettä. Liiga täydentää MTV:n jääkiekkotarjontaa tulevana syksynä ja keväänä, jonka loppuhuipennuksena esitämme jälleen myös MM-kisat, kertoo MTV:n urheiluoikeuksien johtaja Jukka Raatikainen.

Liiga-kausi starttaa torstaina 12. syyskuuta viime kauden finalistien, HPK:n ja Kärppien, kohtaamisella. Kauden avausottelu sekä ennakkostudio nähdään MTV:lla klo 18.00 alkaen.

Liigan myötä MTV tarjoaa jääkiekon ystäville kokonaisvaltaisen paketin yhdessä MM-kiekon, Champions Hockey Leaguen ja Ruotsin SHL:n kanssa.

Liiga on aiemmin näkynyt MTV:llä 1995-2005 välisenä aikana. Telia on haalimassa omistukseensa koko MTV:n, kun viime vuonna uutisoitiin Telian ostavan MTV:n omistavan Bonnier Broadcastingin. Kauppa vaatii vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän ennen toteutumistaan.

Vixi