Urheilu

Liiga julkaisi avausviikonlopun ohjelmat

Liigakausi 2016-2017 käynnistyy perjantaina 16. syyskuuta seitsemällä ottelulla.
Liigakauden 2016-17 avausviikonloppu sisältää kaksi seitsemän ottelun iltaa. Perjantaina Tampereella hallitseva Suomen Mestari Tappara kohtaa Ässät. nnen ottelun alkua Tapparan 13. Suomen mestaruusviiri nostetaan juhlallisin menoin Hakametsän hallin kattoon.

Liigan tulokasjoukkuee Mikkelin Jukurit hyppää avausviikonloppuna täysillä mukaan liigarytmiin, kun Mikkelissä pelataan perjantain lisäksi myös lauantaina. Perjantaina Jukurien historian ensimmäisessä liigaottelussa vastaan asettuu Sport. Lauantaina Ikioma Areenalla taistellaan Savon herruudesta, kun pohjoissavolainen KalPa tulee kylään.

Avausviikonloppuna pelataan viime kauden tapaan kaksi SaiPan ja KooKoon välistä Kaakon derbyä. Lisäksi Ässät ja Lukko kohtaavat Satakunnan paikallisessa ja Ilves haastaa Tapparan Tampereen paikallisottelussa.

– Huikea jääkiekkovuosi jatkuu, kun uusi liigakausi käynnistyy syyskuun puolivälissä. Avausviikonloppu on maistiainen koko kaudesta. Tappara saa sen, mikä sille kuuluu, esittelemme uuden seuran Jukurit, ja paikallisherruus ratkaistaan eri puolilla Suomea. Maan suosituin urheilusarja käynnistyy juuri niin räjähtävästi kuin sen kuuluukin, Jääkiekon SM-liiga Oy:n tuore toimitusjohtaja Riku Kallioniemi hehkuttaa tiedotteessa.

Liigan avausviikonlopun ohjelma 16.-17.09.2016:

Perjantai 16.09. klo 18:30
Jukurit – Sport
JYP – Ilves
KalPa – Pelicans
Lukko – HIFK
KooKoo – SaiPa
Tappara – Ässät
TPS – Kärpät
Lauantai 17.09. klo 17:00
HIFK – JYP
HPK – Kärpät
Ilves – Tappara
Jukurit – KalPa
SaiPa – KooKoo
Pelicans – Sport
Ässät – Lukko (klo 18.30)

Koko kauden otteluohjelma julkaistaan Liigan verkkosivuilla huomenna torstaina 09.06. klo 13:00.

Jokkeri